Цветан Цветанов: Имам интерес изборите да бъдат прозрачни

  • 20 юли 2011 14:37

  • 601
  • 0
Цветан Цветанов: Имам интерес изборите да бъдат прозрачни
© Булфото

Това каза в Кюстендил вътрешният министър Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, предаде „Фокус”.

Цветанов каза това в отговор на въпрос за опасенията, свързани с това, че едновременно освен вътрешен министър е и председател на предизборния щаб на ГЕРБ. Ако политическите партии искат да приложат стария си модел, който те са прилагали, това в политическа партия ГЕРБ не може да се случи, каза Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Всички знаем, че създаването на всички тези симбиози, политически партии, престъпни групи. Ползването на престъпни групи в изборния процес – това трябва да бъде забравено. Затова сме направили работна група, която анализира всички сигнали, които постъпват за предстоящо евентуално купуване на гласове, фиктивно регистриране в определени населени места и вече имаме определени резултати, констатации, никога досега това нещо не е правено, посочи Цветанов. Нали разбирате, че когато аз съм министър на вътрешните работи и съм вторият човек в партията, и съм председател на предизборния щаб, повече от всеки друг аз ще имам интерес изборите да бъдат прозрачни и да не опетня името както на политическа партия ГЕРБ, така и моето лично име.

На въпрос за евродоклада и това, че критиките са основно към България, а не към Румъния, Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа посочи, че миналата година Румъния е получила доста по-лош доклад. Днес можем да отчетем, че Румъния и България са на ниво, което по някакъв начин очертава една по-добра перспектива и за двете страни. Това, което трябва да бъде анализирано и от съда, и от ръководителите на съдебната система, е действително да могат да се прилагат съдебни практики и да се анализира защо пропуските са налице при положение, че 20 години ние казваме, че нашата независима съдебна система ще може сама да се оправи и да се реформира по начин, по който да съответства на всички европейски правни системи.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
601 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини