Мартин Димитров: С взривовете искат да вкарат Синята коалиция в пакет с РЗС

  • 20 юли 2011 08:28

  • 1208
  • 1
Мартин Димитров: С взривовете искат да вкарат Синята коалиция в пакет с РЗС
© Булфото

Това заяви в сутрешния блок на БНТ лидерът на СДС и съпредседател на Синята коалиция Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на.

С тези взривове се търси ефекта Синята коалиция да бъде вкарана в пакет с РЗС - всички извън Синята коалиция имат интерес от това, допълни той.

Атентатите подмениха дневния ред в контекста на предстоящия вот на недоверие. Някой е знаел, че това ще стане по-важната тема и това се постигна, подчерта Димитров.

В политиката трябва да има правила – ако си министър-председател, не се държиш като прокурор, съдия или министър на вътрешните работи, всеки трябва да си върши работата, заяви лидерът на СДС.

За последните 20 години не е имало такива посегателства срещу политически партии, което е много обезпокоително. Несериозно е премиерът да твърди, че „са хвърлени някакви пиратки“, трябва да се поеме отговорност и да се разследва престъплението до разкриването му, посочи той.

Политиката на ГЕРБ е непоследователна. Преди време казваха, че Кирил Йорданов има нерегламентирани контакти, а сега го издигнаха за кмет на Варна, заяви Димитров.

Правителството няма да падне след този вот, и не заради ролята на „Атака“, а защото 9 независими народни представители декларираха принадлежност към ГЕРБ и така депутатите на управляващите им стават 126. В момента не е и добре кабинетът да си отиде, защото ще се стигне до служебно правителство, съставено от Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в, което ние няма да допуснем, каза още Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1208 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
hahahahahaaaa

2011.07.20 | 19:28

1
Abe tozi paliacho niamali da spre da filosofstva, tozi 4ovek e edna zle izglegdashta marionetka na kOSTOV. Sus takuv lider kato Martin4o moge samo da se kage R.I.P. CDC

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини