ДСБ: Долни спекулации са приказките, че сами сме поставили взрива

  • 19 юли 2011 09:12

  • 1294
  • 3
ДСБ: Долни спекулации са приказките, че сами сме поставили взрива
© Булфото

Бомбата е поставена в квартален клуб на ДСБ в квартал “Илинден”, а не в централата и слава Богу, няма жертви, казва пред БЛИЦ зам.-председателят на ДСБ Веселин Методиев.

Надявам се органите на МВР да си свършат работата този път и да открият извършителите възможно най-бързо. Не бих се ангажирал да коментирам дали взривът е свързан с предстоящият вот, или пък с доклада на Брюксел. Има си специалисти, които да установят истинските причини, казва още Методиев.

В 10 часа в централата на партията на "Кърниградска" ще има брифинг за журналисти за инцидента.

На пресконференцията няма да присъства лидерът Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -, защото е на среща с избирателите във Варна.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1294 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
българин

2011.07.21 | 10:34

3
умишлено е без жертви,няма да се избивате един друг я:)....просто тези действия са анти БЪЛГАРСКИ....срамно е народа очаква от всички политици решения за по добро развитие на БЪЛГАРИЯ.Вие пак се занимавате с интриги,разликата от вас и малките деца е че вие използвате истински взривове.Мирния преход е грешката която ви направи велики и недосегаеми за жалост,защото народа страда сега не вие "политици"-сбирщина от крадци,продажници и чревоугодници.Надявам се мнозина от вас знаят израза,на велик наш революционер...ТЕ ПОГРЕБАХА БЪЛГАРИЯ

2011.07.19 | 14:02

2
Ееее сега да видим кой ми сра в гащите?

2011.07.19 | 14:02

1
На всички е ясно че си правите ПР

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини