Новият социален министър ще търси пари за най - бедните

  • 13 март 2013 12:28

  • 1078
  • 4
Новият социален министър ще търси пари за най - бедните
©

Първото нещо, което ще направя, е да преразгледам бюджета, за да видя как могат да бъдат подкрепени най-уязвимите групи от обществото, хората, които излязоха да протестират.

Това заяви днес новият министър на труда и социалната политика Деяна КостадиноваДеяна Костадинова Деяна Костадинова е вицепремиер и министър на труда и социалната политика от 12 март до 29 май 2013 на церемонията по встъпването в длъжност, предаде БТА.

Тя прие поста от досегашния министър на труда от правителството на ГЕРБ Тотю МладеновТотю Младенов Тотю Младенов Младенов е бивш министър на труда и социалната политика в правителството на Бойко. Костадинова заяви, че ще продължат социалните плащания в законоустановения срок, както и ще бъдат увеличени пенсиите от 1 април тази година.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1078 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2013.03.13 | 21:20

4
Трябва спешно да вдигнем народа на протести против Президента-слуга и личен агент на генерал Стоимен Стоименов, който уж му е съветник по сигурноста , престъпния главен прокурор,продължаващ да прикрива всички престъпления на Мухобройко и Цветанов и това престъпно временно правителство, съставено от втория ешелон на ГЕРБаджийските подлоги и западните корпорации. Новият премиер е сътрудник на свърхсекретния щат на РУМНО и вербуван като агент на DGESE, след като французите го залавят на летище Орли да пренася огромни недекларирани суми, ползвайки дипломатическия си статус. Какво друго да се очаква от един престъпник, продал дори родината и народа си. Именно Райков заявява и с думи на практика денонсира споразуманието за изплащане компенсации на българите от Беломорска Тракия като заявява, че България няма претенции към Турция и не иска да обвързва подобни казуси с членството на Турция в ЕС. Сотир Цацаров не само отказва да образува предватрително производство за разследване на престъпленията на Мухобройко, но и отказва да разследва кой е издал заповедите да се изготвят досиета на всички по-активни протестиращи, да се подслушват и изнудват и да се заведе дело срещу този, който е разпоредил да бъдат нарушени правата и личната свобода на българските граждани. Трябва да искаме оставките на всички тези престъпници и съд за техните престъпни деяния и бездействие. Цацаров е открит слуга на Цветанов, който го държи с компромати за неговите деяния в Пловдив и хилядите недвижими имоти, придобити с негово съдействие. Назначен е с личната протекция на другия пловдивски престъпник- Красимир Гергов, което показва, че двете престъпни крила на ГЕРБ и БСП са от един и същ цирк.Трябва да ги пометем и да ги съдим, а не да се самозапалваме в знак на протест срещу техинте престъпления. Само така ще успеем да си извоюваме свободата и върнем достойнството и бъдещето на народа си. Престъпна продажна сган! Всички те трябва да бъдат съдени заедно с техните чуждестранни и вътрешни тайни кукловоди. Да организираме народа и да се вдигаме. Явно без малко кютек по мазните задници на тези продажни престъпници и мерзавци няма да стане нищо и те ще продължат да ни яхат,грабят и убиват като нагло ни се смеят в лицата ! Крайно време е да спрем тази гавра на властимащите-българоубийци с народа!

2013.03.13 | 17:52

3
Да мре в лайна тази крадла слуга Диктатора Боко
Апостол Иванов

2013.03.13 | 17:52

2
Какво ще преглежда бюджета- досега къде беше през тези 4 години. В задачата се пита : Как така някои българи станаха внезапно БОГАТИ и по-голямата част от населението --останаха жестоко БЕДНИ . Кой създаде бедността в България?

2013.03.13 | 17:49

1
Волен ще направи заплатите 1000лв. така че по бързо да идва че тия най много да ни направят още по бедни

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини