ГЕРБ: Спасихме държавата от фалит

  • 12 март 2013 08:21

  • 3924
  • 20
ГЕРБ: Спасихме държавата от фалит
©

Марин РайковМарин Райков Марин Райков е министър-председател и министър на външните работи на България от 12 март до 29 май е добра кандидатура, той е професионалист и трябва да получи доверие заради реформите които предстоят, заяви пред БТВ Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на от Синята коалиция в коментар за бъдещия служебен премиер.

Предвид тежката ситуация може би именно дипломат е необходим за премиер, а не толкова политическа кандидатура, каза Доброслав Димитров от ГЕРБ. Вече няма време за отстрел,

Райков е авторитетна фигура, но е по-важно как правителството ще работи в екип, заяви Димчо Михалевски от БСП. Очевидно е, че идеята на президента е кандидатурата на бъдещия премиер е да е равноотдалечен от всички партии, каза Хасан Адемов от ДПС. Той подкрепи колегата си от БСП, че е изключително важно как ще работи кабинета в цялост.

Балансът да не се рискува фискалната стабилност и икономическите мерки не бяха идеалните, призна Доброслав Димитров, но призова всички политици да се разграничат от призивите да се тегли заем, за да бъдат повишени пенсиите.

Малкият и среден бизнес е единствения тначин за увеличаване на доходите, заяви Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на. Голямата грешка на ГЕРБ е факта, че тръгнаха към малките магазинчета, опитаха да закрият складовете на едро. Разбирам, че трябва да се сложат фискални апарати в бензиностанции, но защо ви трябваше да се насочите към малките магазинчета, попита Димитров. Вие да не би да искате да се укриват данъци, избухна Димитров. Хасан Адемов се намеси в разговора с констатацията, че финансовата стабилност не се е превърнала във високи доходи и това е брошка на кабинета пред европейските институции.

БСП и ГЕРБ заедно премахнаха преференциалното гласуване, заяви Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на. Това означава, че хората избират своите депутати и да носят персонална отговорност пред избирателите. Без никакъв дебат БСП и ГЕРБ направиха така, че да няма подобно гласуване, не може да те е страх от собствения ти народ, възмути се Димитров. Защо тогава не дойдохте на работа, попита Доброслав Димитров. Той каза, че в момента няма никакво време за промени в Изборния кодекс и при липсата на доверие към парламента подобни фундаментални промени не трябва да се правят, заяви депутатът от ГЕРБ. Технически има възможност промените да се приемат, но въпросът е морален, добави Димитров.

ДПС даде слаба оценка за управлението като посочи доходите и безработицата за най-големите проблеми пред управлението. Синята коалиция писа 3 на релси, а от БСП очаквано не пожалиха кабинета като сложиха двойка на управлението и мотивираха оценката си с 37 сигнала до КС. Доброслав Димитров обаче се похвали, че ГЕРБ спаси държавата от фалит и затова си писа много добър 5.

Последвайте канала на

Novini.bg
3924 20

Коментари 20

Добави коментар

2013.03.14 | 00:29

20
Спасили са единствено собствените си джобове от фалит иначе народа, върнаха от нивата на 97 година. Ако това, че заличаването на дребния и средния бизнес и отварянето на вратите за всички монополисти и големи групировки да държат цялата държава и се превръщат в държава в държавата, наричат успех да но в обратния смисъл! Айде махайте си тъпите мазни мутри от парламента и да дойдат нови лица на ваше място, че 23 години само едни и същи муцуни!

2013.03.14 | 00:29

19
Май ГЕРБ и останалата част от населението на страната живеем в различни светове. Кога в България са се самозапалвали хора, кога от немотия хора са се самоубивали. Много бързо управляващите забравиха горчивата истина за тези неща и смениха плочата. Кой е виновен за смъртта на тези хора?

2013.03.13 | 22:31

8
Айде де, кой е виновен ? Само ГЕРБ ли трябва да го отнесат ? Вярно е, че направиха олелия до шия, но да не би БСП или предишните управляващи да нямат вина ? Обръщам се към всички, на които работата им е да пишат и защитават партията, която им плаща : ЛИЦЕМЕРИИИИ, повдига ми се от вас, продажници.
SAMO GERB

2013.03.14 | 00:29

18
12 май ГЕРБ с най-много депутати!!!
neugleden

2013.03.14 | 00:29

17
Нагли до последно!Май не рабират 4е никога досега народа не е мразил повече от сега 'управляващите в оставка'поддържани от роми и бизнесмени.За спасението от фалит-популистки цитат на Герб:паркове,магистрали и пълнене на собствените си джобове с движими и недвижими имущества не е спасение от фалит,пожелавам на всички Герб-ери,гладни и ненахранени ...ЛАКОМИЯТА ДА ВИ ЗАТРИЕ ЗАВИНАГИ И ВАС ВАШИТЕ ПОКОЛЕНИЯ СЛЕД ВАС,И КАТО СТИГНЕТЕ ПРАГА МЕЖДУ ЖИВОТА И СМЪРТТА ЗА МАЛКО ДА ВИ НАПРАВЯТ ОБИКНОВЕН ЧОВЕК ДА РАЗБЕРЕТЕ КАКВО ЧУВСТВА И КАК ЖИВЕЕ ТОЙ

2013.03.14 | 00:29

16
хахахахахаахахаххахахаах от заглавието на тази новина се изсмях чак на глас!!!
Гюро Михайлов

2013.03.14 | 00:29

15
Ето какво каза дословно Цветанов при т.нар. „отчет” на МВР: „Арестите на знакови фигури от сенчестия бизнес също спомогна за връщането на доверието на чужди служби в МВР. Мога да дам пример с Ивелин Банев-Брендо. С неговият арест върнахме доверието на италианските карабинери в българските служби”. Срам нямаш ли, бе Цветанов? ИСТИНАТА Е, ЧЕ ТОЧНО ИТАЛИАНСКИТЕ СЛУЖБИ И КАРАБИНЕРИ, ТОЧНО ПО СЛУЧАЯ БРЕНДО СА ОТВРАТЕНИ ОТ ТЕБ, ОТ МВР-ТО ТИ, И ОТ ПРЕМИЕРА БОЙКО БОРИСОВ!
До 1

2013.03.13 | 22:43

14
Точно това е идеята на БСП и обръча от фирми покрай нея! Понеже преди две години не им мина номера, сега насаждат неверни внушения, за да може слабо икономически грамотната част от населението да мисли, че хиперинфлацията, която искат да предизвикат е дело на ГЕРБ и така да изпързалят всички, да оберат хората и милионите, които дължат да се изпарят! Ако и вие искате това - гласувайте за БСП!

2013.03.13 | 22:43

13
БРАВО ГЕРБ!

2013.03.13 | 22:43

12
Неее, мръсни, жалки и нагли терберасти - вие фалирахте хората с некадърното си управление
Фак ю

2013.03.13 | 22:42

11
По- точно спасихте българите от парите и живота им, мамицата ви нагла! Тотална задлъжнялост на фирмите в страната и масови фалити през управлението на ГЕРБ.

Добави коментар

Водещи новини