Яне Янев: Със закон ще накарам шефовете в ЕРП-тата да обявят заплатите си

  • 11 март 2013 18:41

  • 4774
  • 13
Яне Янев: Със закон ще накарам шефовете в ЕРП-тата да обявят заплатите си
© Булфото

Оформил съм искова молба срещу Веселин Марешки в съда. За нас той е приключила тема, затворена страница. Това заяви в предаването "Лице в лице" по БТВ лидерът на РЗС Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия, по повод бившия си коалиционен партньор.

Видяхме как постъпиха варненци с него, съобразихме се с тях. Гражданите умножиха Марешки по Кирил Йорданов. Всеки умножен по Йорданов е равен на кръгла нула, добави той.

По думите на Янев шефът на Сметната палата се опитва да чете законопроекта за оповестяване на доходите на лицата, заемащи висши държавни длъжности, внесен в парламента от РЗС, както дяволът Евангелието. Лъжа е, че законопроектът ни  е внесен тайно в парламента. Нещо повече, този законопроект има за съавтори представители на гражданско движение, посочи лидерът на РЗС.

Попитан кои ще бъдат тези публични лица, Янев каза: "Искаме директорите на дирекции в НАП и Митниците да бъдат с прозрачни доходи. Вие не искате ли да знаете колко пари получават митничарите с купени дипломи например. Доходите си трябва да оповестят и членовете на Комисията за незаконно придобито имущество, тъй като от тази комисия обществото очаква много. Искаме всички търговски аташета на България по цял свят също да обявят имуществото си. Така е справедливо, тъй като през тях преминават сделки за много пари. Искаме да видим заплатите на управителите и на членовете на управителните съвети на всички ЕРП-та. Също така и на членовете на Надзорния съвет на Българската банка за развитие. В този Надзорен съвет беше един от най-близките хора на Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от - Димитър Тадаръков. Този човек никога не е декларирал доходите и имуществото си. Не бива повече за едни законът да бъде майка, за други - мащеха". Според лидера на РЗС доходите си трябва да обявяват всички кандидати за депутати в следващото Народно събрание и членовете на Националния съвет за тристранно сътрудничество.

По думите на Янев, утре законопроектът на РЗС утре трябва да мине в правната комисия. Този законопроект ще стане закон най-късно в сряда. Смятам, че няма да има депутат, който да гласува срещу него, тъй като това означава, че се опълчва срещу целия народ, каза още Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия,.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4774 13

Свързани новини

Коментари 13

Добави коментар
нео

2013.03.12 | 16:00

13
Тоя педерас на какво се надява да поведе протестите ли,егати смешника толкова е жалък.
TERMINATOR

2013.03.12 | 16:00

12
Янето, македончето младо, си мисли че ще кажат точно колко пари получават ли ? Разбира се че ще декларират скромни заплати. Ей това момче се чуди какви глупости да бръщолеви само и само да изглежда че работи за народа. И като получават еди какви си заплати какво ? Нищо. Само ще знаем че получават там еди какво си. А за ЕРП-тата няма какво да коментираме - вън от държавата. Вън!!! Крадци мръсни, ограбиха народа. Защо не са ЕРП-та в техните държави, ами в чужди държави ха сега де ? Защото си ги пазят, не искат да си крадат собствения народ, а крадат чужди народи да изхранват своя. Вън от родината пиявици мръсни!
agabaga

2013.03.12 | 15:51

11
Искам го в "Комиците".

2013.03.12 | 15:51

10
пълен психопат. личи си погледа
!!

2013.03.12 | 01:29

3
Яне Янев е № 2 - Бойко Борисов. Това са най-добрите селски тарикати и комици на века........
10

2013.03.12 | 15:51

9
kolko ste galki.IANETO E MNOGO PRAV ,PODKREPIAM GO

2013.03.12 | 09:13

8
неповторим ДВОЛИЧНИК И ГЪЗОЛИЗЕЦ !!!
Електорат

2013.03.12 | 09:12

7
Яне, Яне, Лудо Яне, след 4 години празни приказки из парламента не разбра ли, че нас обикновените хора не ни интересуват клюки, а искаме просто да оцелеем, защото ни омръзна от такива празноглавци като теб! Искаме да знаем защо след като срещу изразходваните киловати ток пише 88лв., на края на сметката ми е цъфнала сумата от 245лв! Защо бе Яне, още колко години трябва такива като теб да ги избираме, а вие само да дрънкате празни приказки, а ние да си плащаме като серсеми! Кажи бе Яне!!!
Доника50

2013.03.12 | 07:19

6
нЕ мога да рзбера този депутат Яни Янев.С кого е, против кого е,кого и защо защитава или напада.Много сложен политик.Все вади нещо от ръкава си.Какво ли би казал Швейк или нашият Радой Ралин.Швейк със сигурност ще разкаже случка на поручик Лукаш,а Ралин ще напише стихче с рима.

2013.03.12 | 07:19

5
Яне овчарче лъжливо, стига си надувал на Бойко кавала, никой не ти вярва вече на празните приказки, ходи да пасеш на дедо ти говедата на Цалим, ама и тях ще ги умориш от глад защото за нищо не ставаш гнидо такава
ico

2013.03.12 | 05:58

4
Gledahte li lice v lice? Samo 9% ot cqlata smetka za tok otivat v cez drugoto -91% otivat v durjavnite lapa4i +dds

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини