Чрез Фейсбук търси кандидати за парламента БСП

  • 11 март 2013 14:26

  • 1253
  • 4
Чрез Фейсбук търси кандидати за парламента БСП
©

Общинската организация на БСП Кюстендил отправя молба към всички граждани на Кюстендил, към съсловните и НПО организации, да дадат своите предложения за листата на БСП за предстоящият вот, съобщава Дарик.

"Сергей Станишев  обяви, че ние ще дадем възможност на много граждани да влязат в нашите листи и смятаме, че най- добрият начин да ги подберем е като чуем мнението на хората.Гражданите могат да правят своите предложения за листата, както лично в клуба на БСП,  така и с писма на електронната страница на БСП Кюстендил, включително и чрез фейсбук.", заяви депутатът Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на.

Тя  категорично очаква БСП да има най-добър резултат на предсрочните избори в областта. "Разбира се, много е важно какви лица ще има в листата, хората очакват в нея да има представители на гражданите и ние ще направим всичко възможно на избираемо място да има представител на гражданите", допълни Манолова.

"Нашите членове също предлагат  доста хора, които могат да влязат в листите за народни представители. До момента сме направили 20 партийни събрания, предстоят още 40. Доказали сме , че включваме граждани в нашите листи, в тази за общински съвет на БСП от 7 съветника, 3 са от гражданската квота", заяви председателят на общинската структура на БСП Иван Каракашки.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1253 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
INTER 4

2013.03.26 | 17:04

4
Явно герберческите драскачи се активираха навсякъде . Якото плащане започна доста рано. Каквото и да се прави те го омоскаряват .

2013.03.26 | 16:59

3
Заповядаите в Карлуково ,пълно е с кадърни кандидати за депутати от БСП
SAMO GERB

2013.03.26 | 16:59

2
На 12 май ГЕРБ с най-много депутати!!!!!

2013.03.26 | 16:59

1
Само не разбирам защо БСП трябва да бъде посредник между мен и гражданите, които харесвам и искам да са депутати!!! Това само доказва, че БСП нямат нищо общо с гражданите, затова сега ги кани под крилото си...

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини