Местан: Няма да участваме във властова авантюра

  • 08 март 2013 20:23

  • 1831
  • 6
Местан: Няма да участваме във властова авантюра
©

Ние бихме имали отношение само към съставянето на стабилно правителство, каза тази вечер на пресконференция в Силистра лидерът на ДПС Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в, цитиран от БТА.

Той прогнозира, че ако следващото правителство е "преобладаващо партийно - и като цели, и като състав, със сигурност няма да има дълъг живот". Местан смята, че за да има предпоставки за по-дълго и стабилно управление, следващото правителство трябва да бъде "с  доминанта на експертно-политическото над партийното начало". "Ние няма да участваме във властова авантюра", заяви Местан, но уточни, че не поставя условие. "Това е коректно споделяне на едно виждане и тези, които не споделят подобно виждане, ще трябва да потърсят мнозинство без нас, за да образуват правителство", каза Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в.

Помолен да коментира публикациите за затрудненията за съставянето на служебния кабинет, Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в посочи, че президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното не съгласува с политическите партии своите решения и добави, че при вземането на решение президентът не бива да е повлиян от партийни централи. "Особено пагубно ще бъде, ако българските граждани видят сянката на ГЕРБ да пада върху служебния кабинет", каза Местан. Според него въпросът за служебния кабинет трябва да бъде решен още в началото на следващата седмица. "Аз бих искал да видя указа за разпускането на този наистина изчерпан парламент още на 13 март", заяви Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1831 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
дпс+атака

2013.03.14 | 09:47

6
волен и лютви вечна любов агенция ройтерс разпространи новината, че волен местан и лютви сидеров имали дългогодишна любовна връзка, според източници близо до влюбените, двамата възнамерявали да сключат граждански брак в холандия където бракът между еднополови е разрешен.

2013.03.14 | 09:47

5
Бързате, бързате! Колкото по рано са изборите толкова по-добре! За кого? За вас! За да няма време да се организира народа и да си излъчи представители! Необвързани и проверени, а да можете да си сложите вашите хора и да си запазите статуквото. Това ви е целта! Добре измислено, гадове! Тук не визирам само ДС чрез БСП и ДПС /които са най-умели в провокациите/, а по принцип всички партии! "Риба се лови в мътна вода" ! Хора давайте решение, че пак ще ни прецакат!

2013.03.14 | 09:46

4
Тоя нещо сякаш намеква, че няма да прави коалиция/само/ с БСП.

2013.03.14 | 09:46

3
Май пак познатата тройка искат да ни спретнат, ама с Куневица и "представители на гражданите"

2013.03.14 | 09:46

2
КОГА ЩЕ ЗАПОЧНЕ РАСЛЕДВАНЕТО СРЕЩУ ДОГАН И КОМПАНИЯ ЧЕ ТО РОДОПИТЕ СА НЕГОВИ.................

2013.03.14 | 09:46

1
To не е само там така! Ама що се чудим като БСП и Царя го оставиха да "разпределя парите в държавата"!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини