Кунева: Ще направим необходимото България да влезе в Шенген

  • 08 март 2013 17:28

  • 1832
  • 18
Кунева: Ще направим необходимото България да влезе в Шенген
©

Правителството на ГЕРБ не разбра философията на Шенген. В Шенген не се влиза с връзки и лобизъм, а с професионализъм и много работа.

Това заяви председателят на “Движение България на гражданите” Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 на пресконференция в Габрово. “Правителството, което за 4 години не успя да разкрие нито едно от показните убийства, не разбра, че принципът не е "ще ни пуснат, защото сме приятели, нали сме от едно семейство или няма да ни пуснат, защото ни мразят”, добави Кунева. “Никой не ни мрази, искат се резултати и единственият начин да влезем в Шенген, е с работа, отчет и не с политика на отрицанието”, допълни тя. По думите й е крайно неправилно да се посочват ромите в България като причина за отлагането на Шенген. “Така само ще се насочи вътрешното негодувание към ромите, вместо към правителството. И в Унгария, и в Словакия има роми, но и двете страни ги приеха в Шенген. Никой не уважава политици, които не умеят да носят отговорност”, каза още Кунева. Тя бе категорична, че “Движение България на гражданите” ще направи необходимото страната да влезе в Шенген, ако спечели изборите.

Кунева каза още, че е притеснена от състоянието на държавните финанси. “Финансовата стабилност е под въпрос”, посочи тя на икономическа кръгла маса в града по-рано. Според Кунева, в момента двете големи партии - ГЕРБ и БСП - се отказват да управляват страната. “ Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г подаде оставка, а Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на каза, че няма да става премиер, това е абдикация от отговорност”, коментира още Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22. Тя посочи, че дори и да не стане първа политическа сила, “Движение България на гражданите” ще контролира приоритетите на парламента. Кунева призова да се изчака гласът на гражданите преди да се спекулира за бъдещи коалиции и това да измества разговора в обществото от проблемите, които трябва да се решат.

В Габрово Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 откри кръгла маса на тема: Фактори за икономически растеж. От Габрово Кунева заминава за Варна, където в събота и неделя ще се проведе разширено заседание на Националния съвет на партията. Форумът на “Движение България на гражданите” се осъществява със съдействието на фондация “Конрад Аденауер”.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1832 18

Свързани новини

Коментари 18

Добави коментар
фактор

2014.10.16 | 02:19

18
АБЕ ПЛАТЕНИЯ КОМЕНТАТОР, ВЗЕМИ ПОЧИВАЙ 3-4 МИН. М/У СМЕШНИТЕ СИ+ЛЪЖЛИВИ КОМЕНТАРЧЕТА ДЕ, НЕ СЕ ИЗЛАГАЙ, А?! БЕ ЧЕ СИ ПОРОСТ, ПРОСТ СИ, НО ЯВНО И ШЕФЧЕТАТА ТИ СА СЪЩИТЕ, ЩОМ НЕ ИМ ПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ ТЪПОТИЯТА ТИ! ЕФЕКТА Е ОБРАТЕН,АЛОУУ! НО СЛАВА БОГУ, ЧЕ ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ВИ ИМА В ЖИВОТА НА БЪЛГАРИЯ. А КУНЕВА ЩЕ Е ПРЕМИЕР, ПОВЕЧЕ ОТ ЯСНО Е!

2014.10.16 | 02:14

17
На мен ШЕНГЕН не ми трябва!НЕ ми трябва ЕС също и НАТО. Никой не ме е питал дали ги искам.

2013.03.09 | 17:56

3
За да влезем в Шенген, аз бих се прежалил да вляза в Кунева да се успокои малко. Никоя жертва не е много за народното благо.

2014.10.16 | 02:09

16
За чии грездей ти е Шенген?Ако имаш техните пари,и сега можеш да ходиш,където решиш.Хайде отиди в сащ,(те, не са вШенген),ама не става,а тези с милионите си ходят,все едно до морето.Целта им е еврото-свободно движение на пари,в Европа и оттам в цял свят,сега не можеш да преведеш примерно 10 млн лв,през евро до друга евробанка,защото има финансово разузнаване,всеки превод над 20 хил.се докладва по закон,а тогава кеф-евро~евро!

2014.10.16 | 02:07

15
Всички сте боклуцииии!.Сган с уста като куфар,уж все за народ милеете.Акулата дори като я разпориш,продължава да гълта собствените си вътрешности,докато умре.Изпуснахе ви,изпуснахме,23 години взаимно сте овъртяли интересите си така,че оправия няма.
Киро

2014.10.16 | 02:06

14
Хаха, видяхме я Кунева какво име ни е създала,ама наистина много,много допринася за влизането ни в Шенген!!! Ако наистина ще направи всичко- да се махне от политиката ни,никой не иска държава с корумпирани продажни управници!

2014.10.16 | 02:06

13
Милата тя! Колко е добра и великодушна,че предлага труда си за нас,истинска светица...де го и щастието това да беше истина, поредната обслужваща определени кръгове от хора,ами не мерси ВЪН!
reni

2014.10.16 | 02:06

12
Тя ли се мисли за голям професионалист, хайде много моля. Тя какво направи за България докато беше еврокомисар?
Ивайло

2014.10.16 | 02:06

11
Да,ние ще чакаме на Кунева да дойде да ни оправи и да покаже как се влиза в Шенген Точно пък тя, дето е една от най-корумпираните и нагли!

2014.10.16 | 02:05

10
А Кунева–Пръмова много ги разбира :lol: :lol: Да вземе да изчезне от политическата сцена и изобщо да не се срами, не стига,че един Бог знае от къде взема пари за кампаниите си и за партията си,ами тръгнала и да обяснява,че е многознаеща света вода,...кога беше еврокомисар спа ли?
дон пепе

2014.10.16 | 02:04

9
Пази боже, а по добре вие да не ни вкарвате в Шанген.Не ,благодаря.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини