Последен парламентарен контрол

  • 08 март 2013 07:34

  • 764
  • 0
Последен парламентарен контрол
©

Парламентът ще гласува проект за декларация по повод 70-тата годишнина от спасяването на българските евреи и почитане паметта на жертвите на Холокоста.

От 11.00 часа е последният за 41-то Народно събрание парламентарен контрол. В него ще участват 8 министри в оставка.

Първи на депутатски въпроси ще отговоря министърът на околната среда и водите Нона КараджоваНона Караджова Нона Караджова е министър на околната среда и водите в правителството на Бойко. Към нея има най-много питания – 14. Сред тях са причините за значителното изоставане при изграждането на завода за отпадъци на София и цената на екотаксите при внос на автомобили.

Към здравния министър Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право, е отправен въпрос за проблемите в отчитането на медицинските дейности.

Министърът на труда Тотю МладеновТотю Младенов Тотю Младенов Младенов е бивш министър на труда и социалната политика в правителството на Бойко ще отговаря каква е готовността за осигуряването на заетост на уволнените от ВМЗ – Сопот.

Към министъра на икономиката Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: има питане за реалната цена за крайните потребители на природния газ от началото на годината и какво е съдържанието на протокола, подписан между Българския енергиен холдинг и Газпром на 27 август миналата година.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
764 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини