БСП за взривовете: ГЕРБ са хранителната среда за подобни вандалски актове

  • 19 юли 2011 14:33

  • 1675
  • 9
БСП за взривовете: ГЕРБ са хранителната среда за подобни вандалски актове
© Булфото

Това заяви на пресконференция председателят на Националния съвет на партията Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.

Той посочи, че партиите, чиито офиси бяха взривени през нощта, са политически опоненти на БСП, но е недопустимо такива средства да се използват в обществения живот на България. „Това е заплаха срещу демократичния ред в страната. Не за първи път се показва безсилието на вътрешния министър Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа да се справи с подобни заплахи”, заяви лидерът на БСП.


Той припомни за взрива пред вестник „Галерия”, който е „антиправителствен и антицветановски”. „Да сте чули да има разкрития от суперекипите на Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа?”, попита Станишев.


Според него, ГЕРБ носят морална отговорност за цялата атмосфера на конфронтации и омраза, които те насаждат в страната.


„Демонстрира се безсилието на вътрешния министър да установи конституционен ред и спокойствие. След последните шокиращи убийства, този, който каза, че има спокойствие по улиците, има ли все още желание да се разхожда там?”, добави председателят на НС на БСП.


Той каза, че през последните 20 години БСП също е била обект на агресия и нападения в офиси на партията. „В това число и Партийния дом, който бе подпален от вандали. Преди няколко месеца бе нападната централата във Видин. Подобни явления съществуват в България”, смята Станишев. Той заяви, че ГЕРБ насаждат атмосфера на „война с всички” – и с опозиция, и с различни съсловни организации. „ГЕРБ са хранителната среда за подобни вандалски актове”, категоричен бе Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1675 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
hubavata

2011.07.20 | 11:56

9
Tozi Stani6ev ,za6to ne si vzeme 6terkata i jenata vtora upotreba i ne se razkara ot politi4eskia jivot.Omrazata i konfrontaciata sa specialitetite na bsp i dps.
българин

2011.07.20 | 11:56

8
какви опоненти бе Станишев?като сте заедно във вота срещу правителството какво се правиш на луд като сте едно цяло,барабар със Сокола.Нагли хайдути живяхте 20 години на гърба на народа....как не вие срам бе,поне се махнете от нашата държава да не разваляте въздуха.Защото заради вашите банкети,кражби и своеволие ние се скитаме по света немили недраги да си изкарваме прехраната......кръвопийци,безсрамници

2011.07.20 | 11:55

7
За толкова тъпи ли на имате да ни убеждавате че взривовете са дело на Б. Борисов и Цветанов.Точно сега когато са под прожекторите и всички ги гледат под лупа сами да си направят харакири.Всеки се досеща от къде идват взривовете и кой ще има най голяма полза от тях.Предстои вот и трябва да има за какво да обвинят това правителство а на кого са нужни тези схеми то се знае.

2011.07.20 | 11:55

6
Чудно как и вие не си думнахте офиса, явно не сте чак толкова малоумни като Яне и оня лилавия..
Теодор

2011.07.20 | 11:55

5
Много се моля, тоя цайс вмирисан, да бъде в епицентъра на следващия взрив
Асен

2011.07.20 | 11:54

4
Не е лошо Цветанов да прегледа форумите , да се информира за настроението сред техните симпатизанти и току виж бързо открил авторитае на взрива.Бих му препоръчал да се заинтересува от Тодор, под номер6 в този форум

2011.07.19 | 17:30

2
Асане, Асане, по добре два кура лапни и ти, отколкото да дрискаш и вмирисваш форума. Учи съ от Станишката.

2011.07.19 | 18:19

3
Брех Станишев, тава ни го учаквайми от Теб, да ти съ дояде американска пишка. Чи и имито му ни смеиш да каиш, "....този, който каза, че има спокойствие....", така ли смяташ да "управляваш" под сурдинка, га го налапаш кокала? Няма гнидо червена за теби повечи кокъл, а най вечи ша лапниш на изборите кура народен.
3

2011.07.19 | 17:25

1
W WW . ORI GINALNI . BE --- ФУТБОЛНИТЕ ЕКИ ПИ ЗА СЕЗОН 11/12 НА СУУПЕР НИСКА ЦЕНА .

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини