РЗС: Димитър Иванов и Меглена Плугчиева са кандидати на ДС

  • 07 март 2013 09:23

  • 1562
  • 1
РЗС: Димитър Иванов и Меглена Плугчиева са кандидати на ДС
©

Политическият съвет на „Ред, законност и справедливост” категорично се противопоставя на опитите за реставрация на Любен-Беровия тип правителство, съобщиха от пресцентъра на партията.

От РЗС считат, че ако ретроградни персони като Димитър Иванов и Меглена Плугчиева оглавят служебен кабинет, има реален риск България да тръгне рязко назад и да влезе в още по-опасна пропаст от Гърция.

Димитър Иванов и Меглена Плугчиева са кандидати на Държавна сигурност (ДС) и Гоце, а не на протестиращите. Не е ясно по какви критерии професорът, предлагащ се за премиер, депутат, министър и какъв ли още не, е припознат като ново лице. След като от 30 години той обслужва върхушката на БКП-БСП и с присъщия му изпразнен от съдържание поглед мисли, че обществото е забравило, че той беше изгонен по непригодност от собствената му партия БСП. Припомняме, че Димитър Иванов беше съветник на Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в по време на първия му мандат като президент. Той е човек с крайно леви убеждения, който години наред участва в нереализирани политически схеми. Димитър Иванов е марионетка на Гоце и е олицетворение на статуквото, срещу което възропта българското общество. Затова РЗС се противопоставя срещу опитите за реабилитацията му в политическия живот. Меглена Плугчиева е по-известна в лесовъдските среди с прякора си „Кралицата на горската мафия”, отколкото със собственото си име. Приносът на Плугчиева за спиране на еврофондовете по времето на тройната коалиция е може би най-големият й актив. Жалко, много жалко, че част от лицата на протеста ходят по сборища, където средата е не по-малко отровна от атмосферата в българския парламент, посочват още от РЗС.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1562 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
mira

2013.03.07 | 14:25

1
и тая комунистка ли? защО? защото действа кръга "Капитал"?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини