ДСБ: Плевнелиев изопачава фактите

  • 05 март 2013 17:26

  • 1300
  • 1
ДСБ: Плевнелиев изопачава фактите
©

Не прави чест на президента да изопачава фактите, заявява пресцентърът на ДСБ в съобщение до медиите. Така от "тъмносинята" формация и движението "Единство" опровергават думите на Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното - "Г-н Костов поиска  властта".

Това не отговаря на истината, държавният глава беше призован да направи последно усилие да привлече подкрепата на ГЕРБ за  програмно правителство с посочени от него експерти, се посочва в позицията на ДСБ.

Вчера за пореден път за това настояха лидерът на партията Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - и евродепутатът Надежда НейнскиНадежда Нейнски Надежда Нейнски започва политическата си кариера във възстановената в края на 1989 г. /"Единство"/. Те декларираха готовност ПГ на "Синята коалиция" да внесе в Народното събрание за гласуване състава на програмния кабинет,  ако ГЕРБ бъдат убедени да го подкрепят. За да стане това, беше необходимо Плевнелиев да не връчва днес третия, последен  проучвателен мандат на ДПС.

Вместо това, държавният глава допусна да се провали заедно с провала на ГЕРБ и наложи решение против волята на протестиращата българска общественост, е заключението на ДСБ, оповестено в разпространената позиция.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1300 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2013.03.07 | 07:32

1
Е нали вчера Другарят Костов по телевизията лично поиска властта - та чак водещите се захилиха и го питаха- така значи Президента да не дава мандат на ДПС а направо на Вас ? Костов без свян и срам каза да точно така - плюс това искаме и ГЕРБ да ни дадат 111 гласа+ 3 гласа на ДСБ - и готово - пак сме номер 1 - щото така искали протестиращите и той да помогне и ни опрай пак - Какво обвинявате Президента сега ? пак лъжеш Костов Мангусто- Лично те гледах вчера Апропо - знаеш ли Мавъре че си тежко болен човек ? ама мнооо мноо тежко болен -по зле си от Филчев- и повече лъжеш

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини