Марешки: Аз развалих съюза с Янев

  • 05 март 2013 12:53

  • 1220
  • 3
Марешки: Аз развалих съюза с Янев
©

Коалицията с Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия, бе развалена по мое настояване заради протестите. Това каза варненският бизнесмен Веселин Марешки. Той премълчал истината досега заради договорка с Янев. След като лидерът на РЗС си позволил да говори срещу него обаче и той решил да не мъчи повече.

"За мен думи като честност, лоялност, приятелство имат огромен смисъл и се опитвам да ги спазвам. Именно затова съобщавам това едва сега, изчаквайки и спазвайки последната уговорка, която имах с лидера на РЗС", добави той.

"Желанието на хората да видят нови лица в политиката е причината да разваля съюза", каза още Марешки.

"На един от последните ни разговори Янев започна да развива старите си концепции как трябва да плащаме на журналисти и социолози. Попитах го защо да плащаме, след като в момента хората искат да виждат нови лица, какъвто съм аз", добави Марешки. Той бе категоричен, че мрежи няма да създавам, нито да дава пари на някой.

Марешки бе категоричен, че всички общинари трябва да освободят варненци от присъствието си и да се явят на честни и демократични избори.

"Съжалявам Кирил Йорданов. Той е пионка в ръцете на мафията във Варна. Ако допуснем мафията да сложи нова пионка, ситуацията няма да се промени", заяви Марешки.

Последвайте канала на

1220 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2013.03.08 | 00:05

3
Пич , гледай си аптеките и не се занимавай с политика

2013.03.08 | 00:05

2
Марешки да си даде "фитнеса" за събрания на протестиращите. За каузата хахахахах. Смешник .

2013.03.08 | 00:04

1
Тия сега ще си мерят пишките ли?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини