Янев: Тази уродлива Конституция дава възможност да има кметове феодали

  • 05 март 2013 09:30

  • 1449
  • 5
Янев: Тази уродлива Конституция дава възможност да има кметове феодали
©

Аз призовавам за мъдрост, защото някои хора дърпат дявола за опашката. Това, което се случва в национален мащаб, е изключително опасно. И ако продължи това безвластие, ако продължи анархокомунизма да развява несъществуващи и невъзможни лозунги за изпълнение, тогава вече можем да дестабилизираме страната окончателно. Това каза в интервю в сутрешния блок на ТВ7 Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия,, лидер на РЗС.

На въпроса: „Защо се разпадна коалицията с Марешки?”, лидерът на РЗС отговори: „Не искам да говоря за хора, които варненци им определиха мястото. Ние имахме заседание на Управителния съвет, пуснаха и видяхме какво се случва на площада, видяхме, че ТВ7 даде реалното отношение на варненци към Марешки. Ние не можем да бъдем с такъв човек. Ние подписахме споразумение, защото имахме надежда, че той има влияние такова, каквото имаше на последните местни избори. Но всъщност гражданите показаха, че и той е част от модела, който управлява толкова години във Варна – Кирил Йорданов, Гуцанов, Марешки. Аз съм първия човек, който обяви Кирил Йорданов за фараон. В България тази уродлива Конституция дава възможност да има кметове феодали, които държат гласове.”
Кметове феодали, които на практика са окупирали гражданите, феодализирали са ги и са ги превърнали в своеобразни роби и накъдето замахнат, натам отива вота. Поради тази причина и политическите партии се съобразяват и легитимират този феодализъм.

Последвайте канала на

1449 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Ники

2013.03.06 | 12:09

5
Както винаги Яне не ме разочарова. Наистина е мъдър и отговорен. Наистина конституцията ни дава възможност за феодални отношения. Иска рестарт
ivanov

2013.03.05 | 16:12

4
Янето има и от мене един глас, защото нямам спомен да е казал нещо , което да не е истина. Той не се е отметнал от нито една своя дума, бе хора. Иска конституционни промени, за да станат депутатите по-малко и да не тежат на бюджета. Иска всичко за корупцията да излиза наяве. Работи постоянно и живее скромно. Откъде толкова злоба у вас? Има ли Яне досие? Не, няма. Замесен ли е в корупционен скандал? Не! затова все искат да му затворят устата.
milos

2013.03.05 | 16:12

3
Давай Яне с теб сме за нова конституция за нова чиста и свята република България!намаляване депутатите от 240 на 100 на брои;ВСИЧКИ БЕЗ имунитет най много два мандата и у дома;корумпираните министри,и политици в затворите... само ти го можеш и ние вярваме в теб!!!
браво

2013.03.05 | 16:12

2
Едно добро решение
ТNR

2013.03.05 | 16:12

1
Умно казваш, но времето ти вече отмина и не се знае дали изобщо ще дойде някога повече.

Добави коментар

Водещи новини