Стефан Гамизов: Енергийната система ще колабира от крадене

  • 04 март 2013 07:54

  • 2541
  • 4
Стефан Гамизов: Енергийната система ще колабира от крадене
©

Обясненията на Електроенергийния системен оператор за намаления износ на ток не са състоятелни. Тази седмица ще изнеса данни, които ще предизвикат умопомрачаващ скандал. Това заяви в сутрешния блок на Нова телевизия Стефан Гамизов.

"Хората не знаят, че в момента върху сметките им за електричество са заложени над 13 млрд. лв.. Тъй като НЕК фалира, до година-две може да се наложи държавата ни да тегли кредит, за да покрие тези пари. Много хора през годините са крали, за да прехвърлят сметката накрая на българските граждани. Тези наглеци знаят, че енергетиката не може да фалира, може да бъде одържавена. Затова нагло са крали през годините", добави той.

"От 2005 г. предупреждавам, че енергийната система колабира. Енергийната система ще колабира от крадене. Изправени сме пред опасността да генерираме дълг, който децата ни ще плащат в бъдеще, защото някой е крал. Хората се вдигнаха, излязоха на масови протести, но все още никой не е подведен под отговорност за кражбите в енергетиката. Политиците яхнаха протестите, съмнявам се и в бъдеще някой да бъде подведен под отговорност", заяви Гамизов.

По думите му "Атака" и Христо Ковачки са давали пари на протестиращите. "Чух, че в нощта на изстъпленията, преди да падне правителството, на около 200 души са дадени по 20 лв. Ако това е вярно и такива хора за по 20 лв. могат да свалят правителството, представете си в каква държава живеем", каза още Стефан Гамизов.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2541 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2013.03.04 | 16:35

4
Някой наясно ли е как спестяват ток уредите, които се предлагат( включват се в ел.мрежата на жилището). Те дали тушират обстоятелствата посочени от #1
revizoro2013

2013.03.04 | 15:14

2
ПРОВЕРЕТЕ СИ ПЪРВО ЛИНИЯТА ЗА ТОК С УРЕД - МИНУСА ! ПО НЕГО ПУСКАТ МИН. НАПРЕЖЕНИЕ 100W И ТО НЕПОСТОЯННО. РАБОТИ НА ИМПУЛСИ КАТО МОТОР, ПОМПА ИЛИ КЛИМАТИК С КОЕТО УВЕЛИЧАВАТ СМЕТКАТА НА АБОНАТИТЕ УСПОРЕДНО КЪМ СУМАТА КОЯТО РЕАЛНО СТЕ ПОЛЗВАЛИ !!! ДРУГОТО СЕ НАДУВА С СЕРВИЗНИТЕ ЕКО-МЕКО- ЛЕКО !@ ТОВА ГО ЗАСЯКОХ КОГАТО СИ СМЕНЯХ ЕЛЕКТРОМЕРА С НОВ !!! ЕДНО ОТ ЗАСАДИТЕ НА ТИЯ ЕЛЕКТРОМЕРИ Е ЧЕ ПОВЕЧЕТО КЛИЕНТИ НЯМАТ - ЗАЗЕМЯВАНЕ НА ЕЛЕКТРОИНСТАЛАЦИЯТА, КОЯТО ДА ОБИРА ТОВА НЕПОСТОЯННО ЕЛЕКТРИЧЕСТВО ПО "0"та. ЕФЕКТА СЕ ИЗПОЛЗВА ОТ ТИЯ ТАРИКАТИ ЕНЕРГО ДРУЖЕСТВАТА, ВСЕ ЕДНО СЕ СМЯТА КАТО -ТРИФАЗЕН ТОК, НА ВСЯКА ФАЗА ИЗРАЗХОДВАНОТО КОЛИЧЕСТО ТОК !
4i4o

2013.03.04 | 15:32

3
Приятел не сьм наясно с тоците, откьде да си купя уред които показва колко волта и ампера подават в мрежата....
йордан

2013.03.04 | 15:14

1
тези сто вата в нулата ако се отчитат правят 72 киловата на месец.старите електромери под никакъв вариант не отчитаха нулата.

Добави коментар

Водещи новини