Яне Янев: Цветанов е като кърлеж

  • 18 юли 2011 14:24

  • 1164
  • 2
Яне Янев: Цветанов е като кърлеж
© Булфото

Тя не се интегрира като политическа действителност и система към Европа, а сякаш е тръгнала към бившия СССР, който е преобразен като Русия, заяви в интервю за ТВ+ лидерът на РЗС Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия,.

Той коментира, че цялата политическа действителност била съсредоточена около Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, чиято личност била толкова медийно преекспонирана, колкото на никой от европейските лидери.


„Само преди няколко седмици инициативата „Ден без Бойко Борисов” предизвика силна реакция, но тази инициатива бе организирана чрез Facebook. Това е симптом, който показва, че гражданското общество не е в състояние да противодейства на властта, така както реално и опозицията не е в състояние на противодейства и затова определени групи граждани се самоорганизират, за да могат да изразят някакво несъгласие със случващото се в страната”, каза  Янев, добавяйки: „МВР осъществява абсолютно неадекватна политика във всички направления на националната сигурност и Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа е като някакъв кърлеж, който се е впил в снагата на Министерството и предизвиква инфекция. Тази инфекция може да доведе до много тежко, неизлечимо заболяване на вътрешното ведомство”.


Лидерът на РЗС предупреди, че България я грози най-голямата опасност изборите да бъдат тотално опорочени и това да създаде голям проблем на европейско ниво и България да бъде лишена, съгласно процедурите на ЕС, от политически права, което щяло да е причина проблемите да станат не само задълбочени, но и нерешими. „На всички почтени български граждани им е ясно, че кандидатурата на Кунева е строго партийна, въпреки, че се внушава на обществото, че не е. Тя беше знакова фигура на НДСВ. Кандидатурата й е обявена като непартийна, защото не получи подкрепата на партии като БСП и ДСП”, каза Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия,.


„Никога хората не са били изоставяни по този начин от държавата, няма никаква сигурност. Вашето предаване е еманация на въжможността гражданите да изразяват истинската си позиция”, коментира още Янев в отговор на зрителските обаждания.


 

Последвайте канала на

Десислава Станева
1164 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2011.07.18 | 19:12

1
Яне ЯНЕ КОЛКО МНОГО ТИ ОТИВА НА ТЕБ ТАЗИ ДУМА КЪРЛЕЖ....И ТО КАКЪВ!

2011.07.18 | 19:12

2
Смешник, само по избори се появяваш

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини