БСП: Оправданията на ГЕРБ са недопустими

  • 27 февруари 2013 08:09

  • 1324
  • 8
БСП: Оправданията на ГЕРБ са недопустими
©

Трябва максимално спешно да се приемат промените в законите, с които да се намали цената на тока. Пореден проблем е, че ръководството на ДКЕВР е оставка, но това не пречи на парламента да си свърши работата, заяви в ефира на Нова телевизия евродепутатът от ПЕС Кристиян Вигенин.

"Проблемът не е само в сметките за ток, проблемът е и във финансовото състоянието на хората", смята евродепутатът.

Според Доброслав Димитров от управляващата партия, цинично е да се казва от страна на БСП, че ГЕРБ не иска да участва и да извърши спешни промени в няколко закона.

Вигенин заяви още, че е недопустимо парламентът да се занимава с неща, които нямат нищо общо с проблемите на хората, които са излезли  на улицата.

"За да се борим с монополите, за да се борим с енергийното лоби, се изисква  силно  мнозинство,  силно правителство", заяви Димитров. По думите му, предсрочните избори ще осигурят това на ГЕРБ. Вигенин веднага го нападна и заяви, че след 4 години чак ГЕРБ са решили, че нямат мнозинство.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1324 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
kmp

2013.03.22 | 17:38

8
вагинин е любовник на спинишеф
Ми елате на власт, поработете, напълнете хазната..

2013.03.22 | 17:38

7
Ми елате на власт, поработете, напълнете хазната.. Ще гласувам за вас! Да ви видя как работи комунист и не краде!

2013.03.22 | 17:38

6
Да,да точно това ще ти бъде генерална грешка да гласуваш за тези измекяри!

2013.03.22 | 17:37

5
Комунистите окрадоха и раздадоха цяла България,и сега само смучат!ИСКАТ ОЩЕ

2013.03.22 | 17:37

4
Опааа ,"нежното" крило на БСП взе думата - не за да каже нещо ,а за да подкрепи бедните - те по гей клубовете ,непрекъснато мислят за тях и за подобряване на положението им. И като си помисля ,че вече четири години ,този откровен хомосексуалист Кр. Вигенин ,представлява България пред Европа ,като Евро-депутат ,направо ми се драйфа.
Българин

2013.03.22 | 17:37

3
Ей няма такава наглост комунистическа... Марш от България заедно с Юрай Станишев.
:re

2013.03.22 | 17:37

2
Гей Яков Станишев, син на украинска еврейка. Юрай е Пирински, син на словашката юдейка Полин Юрай. Бе все тая комунисти..
Фичето

2013.03.22 | 17:37

1
Обръщам се не до политическите курви по форумите, а до нормалните хора :) Моля ви излезте на шибаните улици, мостове, площади и кадето и да било, само и само да се съберем, да знаят мафията че сме много, да знаят че тук има народ с воля и желание да променим нещо. Писна ми да ни наричат лумпените на орлов мост, писна ми вие нормалните (по лимпени и от лумпените) да си седите у вас пред турските телевизии и да гледате как се избиваме и да чакате марс да падне, писна ми да ходите и да целувате паметника на Левски и да се наричате българи, а най лошото за вас ще е че ако сега не доидете да си върнем България, не след дълго ние тъпата масовка или ще сме мъртви или емигрирали, а вие ще сте малцинство роби на огромна шаика олигарси и политически помяри. Тогава и на вас ще ви се крещи като сега на нас, но няма да има нито кои да ви подкрепи , нито кои да ви подкрепи. Дне по вътрешна линя ушите ми чуват че в моя град вече се носи легенда че половината град щял да гласува бсп, от което ми се доповръща. Аз за какво ходия там на орлов мост жандармерията да ме полага с палки (и тиквата падна след като повечето предпочитате да сте роби. Защо просто не си дигна гълабите и да ходя да си живея живота, а седя в тази кочина населена с олигофрени с таината надежда че тук някои ден ще се върне България. Или сега излизате на улицата за "БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО" или приятно робство на всички. ЛУСТРАЦИЯ ЗА ВСИЧКИ, ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 68 ГОД.

Добави коментар

Водещи новини