ДПС иска въвеждането на необлагаем минимум

  • 23 февруари 2013 12:13

  • 1368
  • 8
ДПС иска въвеждането на необлагаем минимум
©

ДПС предлага въвеждането на необлагаем минимум, но при запазване на плосък данък. Това заяви в „Седмицата" на Дарик Алиосман ИмамовАлиосман Имамов  Алиосман Ибраим Имамов е роден в село Абланица, Благоевградска област. Завършил е УНСС, от партията. Той бе категоричен, че ДПС е против крайното олевяване, защото трябва да се запази финансовата стабилност на страна.

Имамов бе категоричен, че за служебното правителство трябва да се потърси премиер от академичните среди. „След изборите ние искаме подкрепено в голям мащаб правителство", смята Имамов. Той призова протестиращите да изчистят своите искания и да излязат с ясни предложения за това как трябва да се управлява страната.

Според Имамов въпросът с референдума трябва да бъде решен от следващия парламент. „По този начин въпросът с АЕЦ „Белене" трябва да бъде изчистен веднъж завинаги", коментира Имамов.

Той бе категоричен, че ДПС няма да приеме мандата за съставяне на кабинет и ще работи за възможно най-скорошни избори. „Изборите са извънредна ситуация за страната и тя трябва да бъде преодоляна възможно най-скоро", каза Имамов. Затова ДПС настоява те да са на 28 април.

Последвайте канала на

1368 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
ДПС - можем и без прасе

2013.02.23 | 23:25

8
Напълно съм съгласен с другаря Имамов! Държавата трябва да въведе необлагаем минимум за ДПС и нейните членове! Един праг от 2 милиона за редови член и 10 милиона за лидер е разумното решение на този наболял въпрос!
Манова

2013.02.23 | 17:41

2
Защо забравихте кой въведе плоския данък и премахна необлагаемия минимум ???????????

2013.02.23 | 17:52

7
трябва да има данъчни облекчения за семейства с деца,така може да се преборим със демографската криза,ако има данъчни облекчения можем и без детски надбавки.
ДПС - да върви да пасе

2013.02.23 | 17:52

6
Всяка дума във всяко обръщение на всеки член на ДПС е с цел турцизиране,ограбване и разрушаване на политическия,икономическия,социалния и интелектуалния прогрес на България.Опитват се да се възползват от общественото недоволство за да заграбят властта.
ново двайсет

2013.02.23 | 17:52

5
Аман от простотии!Ново гениално предложение! Абе,аланколоу, виж какво е в според теб "лява" Европа, където почти във всички страни има прогресивно подоходно облагане. По отношение на корпоративното облагане, действително България е с най-ниска ставка и имено това доведе до мизерията на хората и свръхпечалбите на олигарсите (фискалната пропаст), но не доведе до обещаното масово вливане на чужди инвестиции, респективно нови работни места което показва,че причината не е най ниският данък,не е липсата на инфраструктура, а неясните условия за развитие на бизнеса и ширещата се корупция по високите етажи на властта.
ИЗРОДИИИИИИ

2013.02.23 | 17:45

4
Яне Янев взима пари от Бойко (ГЕРБ) И Марешки; Волен Сидеров взима пари от Доган (ДПС) Бойко взима пари от САЩ и Русия и БГ мафията Доган си има обръчите от фирми БСП държат куфарчетата от миналото и олигарсите. Костов разпродаде държавата и има още да харчи
баба Гицка

2013.02.23 | 17:42

3
Никакви избори на стари курветини! ............. Член Първи от новата Конституция: Суспендиране на мафията !!! Член Втори от новата Конституция: За доказана корупция на всички нива и във всички ресори - жестоки глоби - да плащат до живот всички данъци на останалите граждани. Член Трети от новата Конституция: Доживотен затвор без замяна и полагане на тежък обществено полезен труд в мините за всички успешни "политици" на прехода и подземни босове. Продължавайте ... !!!
Cologne

2013.02.23 | 17:03

1
ne na DPS iska naroda Kasim Dal

Добави коментар

Водещи новини