Атака остават верни на ГЕРБ в предстоящия вот на недоверие

  • 17 юли 2011 15:46

  • 2127
  • 9
Атака остават верни на ГЕРБ в предстоящия вот на недоверие
© Булфото

Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, лидер на партията и председател на ПГ на „Атака” заяви: „Ние имахме съвещателен сбор на партията, което означава всички общински председатели на партията, които са 216 на брой, както и областните координатори за всяка област и депутатите от парламентарната група.

Сборът продължи близо четири часа и един от въпросите, по който бе изказано мнение от нашите активисти е вотът на недоверие, който се внася от ДПС, БСП, „сините” и РЗС. Мнението на колегите бе, че „Атака” няма място до вота на недоверие, тоест не може да се нареди в отбора на ДПС – една партия, за която ние имаме много ясно определено мнение, БСП, както и безпринципни партийни формации, които са готови на подобни безпринципни комбинации”, каза Сидеров.

„Нашето мнение е, че този вот е упражнение по пиар и пропаганда на БСП и ДПС, както и на „Синята коалиция”. Те самите са наясно, че той не може да мине”, посочи Сидеров.

Той каза още, че никой досега не е идвал в парламентарната група на партията, за да разговаря с тях за участие във вота.
„Нашето мнение е, че този вот е упражнение по пропаганда за БСП и ДПС с пълната яснота, че не може да мине и правителството не може да падне.

Атака не се притеснява от предсрочни избори, само че ако някой да говори за предсрочни избори нека да говори истински, да говори процедурно как това може да стане. Как може да се предизвикат предсрочни избори – ако правителството подаде оставка и откаже да направи мандат”, посочи лидерът на ПП „Атака”.

Последвайте канала на

2127 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
избирател

2011.07.19 | 03:47

9
Защо има толкова наивни и глупави симпатизанти -какъв политик може да бъде Волен Сидеров,че той става само за кръчмар.Верен бил на ГЕРБ-най-много е верен на мекия стол-зашото ако не е в НС какво ще работи и къде ще се скрие. Той също може само да клевета българските турци и да се пише за патриот.Такива като него въобще не трябва да бъдат допущани до вратата на НС .
Боклуци

2011.07.19 | 03:46

8
Това решение показва, че Атака са сателит на ГЕРБ и нямат място в парламента. Защото провалът на политиката в областта на вътрешната сигурност и обществения ред е налице. Вотът на недоверие е абсолютно на място и ако депутатите имат поне малко останала съвест, то биха го подкрепили. Явно от Атака единствено милеят за кокала, който са захапали и не ги интересува какво се случва по улиците с обикновените граждани.
Пенчо

2011.07.19 | 03:46

7
Не става въпрос за сини и червени. Въпроса е принципен. Защо волен не внесе вота на недоверие като не иска да е със сини, червени, пембени и не знам си какви още. Нали беше против политиката на правителството. Оъбрна се защото не му се отвори парашута. Сега целува да не казвам какво на ГЕРБ, та дано го сложат за председател на комисията. Да му е честито. Педераст.
Националист

2011.07.19 | 03:46

6
АТАКА са длъжни да гласуват "въздържал се". Вярно, че по тоя начин гласуват "за" оставането на правителството, но поне няма да се наредят до турско-комунистическата измет.
Ctoicho

2011.07.19 | 03:46

5
Волен Сидеров е принципен и знае 4е този вот е Долна машинация от страна на ДПС БСП и никога няма да направи коалиция с някои от тях

2011.07.19 | 03:46

4
Засърбял го е гъзеца Воленчо. А току виж получил и така желаната от него комисия... голям "родолюбец" се оказа.
браво

2011.07.19 | 03:46

3
никога не съм симпатизирал на Волен,но този път постъпва правилно,защото вижда генералните приоритети.Да- грешки има.Има и полицейщина понякога,но напълно е прав и Цветанов за срастването на мафия,политици,съд и т.н. Член съм на СДС от създаването му,но ако продължават така,ще го напусна.На никакви основания не може да са заедно с БСП.Мястото им е при ГЕРБ.
мила

2011.07.19 | 03:45

2
Защо не го заявихте по-рано или трябва първо да се направи сметка как ще излезе математиката.И щом везните клонят към ГЕРБ,и вие сте натам.Аман от политици-математици!
сийдър

2011.07.18 | 13:49

1
политик математик не математик, но щом синята коалиция гласуваза вота на недоверие значи нейното място трябва да е в историята. Щом като сините отиват при комунисти и ДПС тоест в тройната коалиция казвам ви чао сини червени пембени желти кафеви,, за РЗСто става въпрос,,. Ако синята коалиция гладеува да то всички нейни симпатизанти на следващите избори ще гласуват да ГЕРБ. Така ме Костов и димитров да си направят яко сметката кого трябва да подкрепят ако искат да останат в следващия парламент, а за техният кандидат за президент, човек свързан с ДПС много малко демократи ще гласуват за него.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини