Бойко Борисов: Ахмед Доган е поръчал терористичен атентат срещу мен

  • 21 февруари 2013 13:21

  • 30066
  • 170
Бойко Борисов: Ахмед Доган е поръчал терористичен атентат срещу мен
©

Парламентът прие оставката на правителството на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

"За" гласуваха 209 депутати, против бяха 5, само 1 се въздържа.

Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г се появи в пленарната зала. Депутатите го посрещнаха с бурни аплодисменти. След гласуването той взе думата и съобщи, че разузнавателна служба е изпратила сигнал, че Ахмед Доган е поръчал терористичен атентат срещу него.

Премиерът се обърна към Христо Бисеров. „Досега си мълчах, но моля в дните които остават на парламента да направите комисия и да извикате директора на разузнаването, за да проверите какъв материал е постъпил официално от партньорска разузнавателна централа. В него те уведомяват, че се подготвя атентат срещу мен, който е поръчан от Ахмед Доган затова че е накърнил сериозни интереси в престъпния свят“, заяви Борисов. Нямам прошка, след тези клевети изречени в тази зала, продължи премиерът

Ние сме били винаги хората на реда. Всеки който предизвика ексцесии, няма да го приемам за наш симпатизант, а ще го възприемам като провокатор. Всеки, който твърди, че ще се ходи до Позитано 20 е долна провокация. Повече нямам какво да говоря с вас, каза Борисов и излезе от залата. Премиерът беше изпратен с бурни аплодисменти на крака от депутатите от ГЕРБ. Опозицията пък го изпрати с възгласи „Довиждане“. След това залата напусна целият състав на правителството.

Борисов, като министър-председател, да назначи на министър Цветанов да разсекрети папката, в която се казва как един престъпник, представител на подземния свят, преди да бъде застрелян, казал "Бойко взе парите!". Това каза в отговор депутатът от ДПС Христо Бисеров.

Последвайте канала на

Novini.bg
30066 170

Свързани новини

Коментари 170

Добави коментар
Az

2013.05.13 | 11:02

170
Почетният председател на ДПС Ахмед Доган и лидерът на БСП Сергей Станишев са провели среща през миналата седмица , за първи консултации за разпределение на министерски постове в бъдещото правителство. Това заяви по БТВ бившият председател на комисията по досиетата Методи Андреев. Пази Боже тези да се върнат на власт

2013.03.14 | 18:56

137
МАЛОУМНИ БОКЛУЦИ ПРОМИХА ВИ МОЗЪЦИТЕ С РАЗНИ ПРЕДАВАНИЯ''БИГ БРАДЪР ВИП БРАДЪ И ДРУГИ ПОМИИ РЕВЕТЕ ЧЕ ХОРАТА МИЗЕРСТВАТ,ИАЗ НЕ СЪМ ЦЪФНАЛ САМО ЧЕ НЕ МИ Е ВИНОВЕН ГЕРБ АКО РАБОТЕХА ЗАВОДИТЕ И ФАБРИКИТЕ ХОРАТА НЯМАШЕ ДА СА ПО УЛИЦИТЕ ПРИМЕРИ КОЛКОТО ИСКАШ КЪДЕ СА ''КРЕМИКОВЦ,СТОМАНА,ПЕКТИН,ЗАВОД КРИСТАЛ КАКВО СТАВА ВМЗ ТАМ ТЪРСЕТЕ ВИНАТА А СПОРЕД МЕН НЕ В ГЕРБ КОСТОВ И КАБИНЕТА МУ РАЗТРЕЛ ЗА ТИЯ КУЧЕТА

2013.05.13 | 09:25

169
Грешиш, любимият ти Бойко продаде и последните 35 процента държавно участие в Енергото на чужди капитали. Затова е готов да запали страната с циркаджилъците си отколкото да позволи ревизия на неигодните договори. Промяна на закона за да е променят неизгодните зделки които ни убиват ежедневно. Dopylvam, qe nito Staniwev nito Kostov ili Volen sa alternativa s с настоящата система. Тя просот позволява на партиите да си развяват байраците безнаказоано. Оговорност пред обществото НУЛА

2013.05.13 | 09:25

168
Причината да сме зле я знаем всички без изключение. Гледам тази вечер новините и изказвашите се полицици говорят за намаляване на някакво напрежение и за влизане в някакво русло в следваштите дни така че държавата да работи. Целта е да спрат протестите за да имат време да си подредят листите и нештата да си тръгнат по старо му. И ако спрем, пак ние ще го духаме А ДОГАН И СТАНИЩЕВ ШЕ ЗАМЕТАТ И ПОСЛЕДНИТЕ ОСТАНАЛИ СЛЕДИ ЗА ТЕХНИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ.

2013.02.23 | 17:03

113
Ахмед Доган - най-великият българин, български мафиот и патриот! Смърт за тая мърша Бойко Борисов!
WTF????

2013.05.13 | 09:24

167
Пълна е с шизофреници тая държавица, мамка му!!!!
ataks

2013.05.13 | 09:23

166
ЕДИНСТВЕНАТА ПАРТИЯ КОЯТО МОЖЕ ДА НИ ИЗМЪКНЕ ОТ ТАЗИ ПАТОВА СИТУАЦИЯ Е АТАКА. МНОГО БЪЛГАРИ СЕ ОСЪЗНАХА И АТАКА ЩЕ УЧАСТВА В СЛЕДВАЩОТО ПРАВИТЕЛСТВО - ТОВА Е ФАКТ. НЯМА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА, КОЯТО ДА ПОЛУЧИ ПО-ГОЛЯМО ДОВЕРИЕ ОТ АТАКА. СЪВЕТВАМ И ВАС, БРАТЯ БЪЛГАРИ, АКО ВИ Е ПИСНАЛО ОТ ПОТЪПКВАНЕТО НА ВАШИТЕ И НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ - ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С ИДЕОЛОГИЯТА НА АТАКА И РЕШЕТЕ ДАЛИ ДА ГИ ПОДКРЕПЯТЕ ИЛИ НЕ. ТЕЗИ КОИТО ОБИЖДАТ АТАКА ИЛИ ВОЛЕН В ЧАСТНОСТ, НЕ СА ЗАПОЗНАТИ СЪС ПРОГРАМАТА НА ПАРТИЯТА, А СА ПОДБУДЕНИ ОТ НЯКАКВИ ПОПУЛИСТКИ ИЗКАЗВАНИЯ НА ИДИОТИ КАТО СЛАВИ ТРИФОНОВ И НЯКОИ "ОБЕКТИВНИ" МЕДИИ. НЕЩАТА СИ ИДВАТ НА МЯСТОТО И АТАКА ЩЕ ПОЕМЕ КОРМИЛОТО И В ДВИЖЕНИЕ ЩЕ СЕ УБЕДИТЕ КОЙ Е БИЛ КРИВ И КОЙ Е ПРАВ. ЛОЗУНГА НА АТАКА Е "БЪЛГАРИЯ НА БЪЛГАРИТЕ" И ВСЕКИ КОЙТО СЕ ЧУВСТВА БЪЛГАРИН, НЕЗАВИСИМО ВЯРА, РАСА И КУЛТУРА Е ДОБРЕ ДОШЪЛ В РЕДИЦИТЕ НА АТАКА, ВСЕКИ КОЙТО СТОИ СРЕЩУ ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ - БИЛО ТО "БЪЛГАРИН", АФГАНИСТАНЕЦ, АМЕРИКАНЕЦ Е ВРАГ НА БЪЛГАРИЯ! "КЪЛНА СЕ ПРЕД ГРОБА НА АПОСТОЛА, АКО ДЕЙСТВИЯТА МИ СЕ РАЗГРАНИЧАТ ОТ ТОВА, КОЕТО ГОВОРЯ ДНЕС ПРЕД ВАС! AKO НЯКОГА ПОТЪПЧА БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ИНТЕРЕС - ОБЕСЕТЕ МЕ ПУБЛИЧНО И МЕ ХВЪРЛЕТЕ НА КУЧЕТАТА." ВОЛЕН СИДЕРОВ
HAMMAN

2013.03.15 | 04:11

165
За Мишо бирата,Калинка ,телефонните разговори за кражбите от строителството ,за назначенията на хора грабещи и работещи на проценти.За всичко това ,трябва да ти се повярва че си жертва ли?

2013.03.14 | 22:17

164
Ей, Тикво заспала, нестига, че зял сутрин те няма в Парламента заедно с невестулката ти Дянков, ами и вместо да кажеш нещо смислено, се правиш на жертва, никакъв срам, това не е политик, това е манипулативна мижитурка, която вместо да се извини на 100 хил. протестиращи, докара платените си селяни и животновъди, зърнопроизводители, които му се кланят като на Богът Слънце, абе ти си се самозабравил бе малоумник, вън от политиката!
д

2013.03.14 | 22:16

163
Тоя цирк край няма.Туй политиците са големи артисти.

2013.03.14 | 22:16

162
Това е лудница пълен гробарски цирк пълно изкукуригване на жаден за власт диктатор който се опитва да спаси малкият си рейтинг!!

2013.03.14 | 22:16

161
ВСИЧКИ ОТ РЪКОВОДСТВОТО НА ДПС СА ОТ ДС. ИЗБЕРАТЕЛИТЕ ОТ ДПС ТРЯБВА ДА ПОМИСЛЯТ КАКВА ИМ Е ЗАСЛУГАТА ВЪВ ВЪЗРОДИТЕЛНИЯ ПРОЦЕС?

2013.02.23 | 01:42

78
На дпс избирателите са затворени в едно гето нямат интернет.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини