Ангел Найденов: Организирането на протести е опасна игра

  • 21 февруари 2013 13:12

  • 1230
  • 4
Ангел Найденов: Организирането на протести е опасна игра
©

Организирането на протести и контрапротести е опасна игра с огъня. Чукайте по масата сега, за да не чукате другаде. Това каза от парламентарната трибуна депутатът от БСП Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен.

Страната е на ръба на граждански конфликт с непредвидими последици, със сбъсъщи, които ще увредят непоправимо имиджа на страната. Коалиция за България настоява да се спре този театър, който заплашва да се превърне в драма от най-новата ни история.

Найденов се обърна към председателя на парламента и към отсъстващия министър-председател. "Спрете това, което организирате в момента като провокация", заяви той.

Кой организира протеста и какво вие, госпожо Цачева, предприемате, за да предотвратите това, което се задава. Това попита и депутатът от БСП Георги Пирински.

Последвайте канала на

1230 4

Коментари 4

Добави коментар

2013.02.22 | 00:38

4
Другарю Найденов, България не иска комунизъм. Разберете го най-накрая.
Лъсна Истината

2013.02.22 | 00:38

3
Е сега вече лъсна истината, това е БСП сценарият. Те си го казваха още преди, но ние не вярвахме. Тези само и само да се докопат до властта са готови да пролеят невинна кръв. И то е ясно, някакси нестата ескалираха след референдума и народа каза не на Белене. Поменете ако не рестартират Белене руската мафия, ще очисти много от нашия политически елит, взел яки комисионни. Така, че за тях това е въпрос на живот и смърт, "какво тук значи някаква си личност..."
КАКВОТО ПОЧУКАЛО ТАКОВА СЕ ОБАДИЛО

2013.02.21 | 15:24

2
Хахаха някой май напълни гащите.Сега ще видите как се бъзика Българина.СМЪРТ ЗА ВСИЧКИ ИЗЕДНИЦИ.Сега ще видите,кой КУМ кой СВАТ и кой НА БУЛКАТА БРАТ
до 1

2013.02.21 | 15:24

1
че тиквоций , твоя вожд къв е ?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини