Веселин Методиев: От оставката на кабинета спечелиха БСП, ДПС и монополите

  • 20 февруари 2013 20:45

  • 3175
  • 5
Веселин Методиев: От оставката на кабинета спечелиха БСП, ДПС и монополите
©

С оставката на правителството днес спечели гражданското общество. Правителството, въпреки провокациите по време на протестите, се съобрази с искането на хората. Това бе много мъдър и държавнически ход, обяви пред БНТ Александър Ненков от ГЕРБ. Той призова политическите сили да седнат на масата за преговори и да се тушира напрежението.

По думите на Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно от БСП, днес спечелиха България, гражданите и Конституцията. Парламентът бе изчерпан още преди месеци. Сега е на ход президентът, смята той.

Назря моментът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното да си свърши работа и да покаже, че е истински български държавен глава, обяви Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на от ДПС. Не трябва да се подценява възможността за служебен кабинет, смята той. По думите му, от оставката на кабинета спечелиха гражданите, но трябва политиците да предприемат тази стъпка и да доведат по един добър начин времето за избори. Там гражданите ще покажат кой искат да бъде на власт.

Според Веселин Методиев от ДСБ днес спечелиха тези хора от протестиращите, които искаха оставката на премиера, политиците от БСП и ДПС, както и монополите. Днешният акт на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г попречи на основната цел на протестите. Сега битката срещу монополите се отлага най-рано за есента. Срещу тях няма да има война сега, отбеляза той.

Родината ни е колонизирана, смята Десислав Чуколов от ПП "Атака". Напрежението в обществото ще се тушира, когато хората видят, че политиците работят за техния интерес. Сега трябва да има икономически национализъм. Българският производител трябва да бъде с приоритет пред чуждите фирми, заключи той.

Последвайте канала на

3175 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2013.02.21 | 07:02

5
" Сега трябва да има икономически национализъм. Българският производител трябва да бъде с приоритет пред чуждите фирми" Много правилни думи. Отдавна трябваше да стане това, ако политицитени бяха патриоти и родолюбци.
23 години

2013.02.21 | 07:02

4
23 години БСП и ДПС - 23 години МИЗЕРИЯ. Когато са на власт крадат, когато не са - винаги бойкотират. Но целта им е винаги да сме в мизерия. Защото ако сме в мизерия-парите текат към тях, ако пък хората се замогнат - загиват.
ВАСИЛ ЛЕВСКИ - СЪБУДИ СЕ НАРОДЕ!!

2013.02.21 | 03:02

1
Румъния миналата година са гласували лустрация и нашите медии са го скрили, за да не скочим на протести още тогава! Германия удължи лустрацията си до 2019!! Организаторите на протестите се опитват да разпространят идеята да скандираме за лустрация!! Разпространете на всички ваши познати и приятели!!!!!В неделя изхвърляме боклука!!!Станишев, Овчаров, Петров, Димитров, Доган, Първанов, Костов, Малонова, Орашарски и всички други!!!

2013.02.21 | 07:00

3
Статуквото в БГ ТРЯБВА да се промени! Тази политическа система не работи вече 23 гдини и е изгодна само на крадливите маймуни, гравитиращи в и около политическите партии. Който и да дойде на власт нещата няма да се променят.Необходими са избори за Велико народно събрание и промяна на политическия модел. Мажоритерен вот, намаляване броя на депутатите, пряк избор на съдии, прокурори и шефове на полицейски управления и др. Така както е в редица демократични държави. Ако нещата продължат както са, ще отнесем още 23 години и пак ще стигнем

2013.02.21 | 07:00

2
"Следващото правителство трябва да задейства нови механизми за управление, които да включат гражданите в управлението на страната", добави лидерът на ДПС. Няма какво да те слушаме как да действа следващото правителство защото всички партии трябва да си ходят.Щом можеше преди да има велико народно събрание значи и сега ще има.Ще излизаме на улиците докато това стане.Ако депутатите бъдат избрани с мажоритарен вот няма да има нужда от вас и така ще спечели само народа а вие ще загубите.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини