Иван Костов: Оставката на Борисов спаси монополите

  • 20 февруари 2013 20:34

  • 1743
  • 7
Иван Костов: Оставката на Борисов спаси монополите
©

"Оставката на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г спаси монополите", каза в ефира на БТВ лидерът на ДСБ Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -.

"Задачата на президента става изключително тежка", смята той. "Сега кой ще чуе работодателите, кой ще чуе профсъюзите, кой ще чуе политическите партии, кой ще състави кратка програма - президентът. Президентът сега трябва да реши проблем, който политиците в Народното събрание не са успели да направят", заяви тъмносиният лидер.

По думите на Костов, хаосът е държавата ще утихне, ако президентът предприеме правилни стъпки.

Костов заяви, че трябва да запомним кое изкара хората на улицата - безработицата, липсата на пари, малките доходи, монополите. Лидерът на ДСБ каза още, че съчувства на пребитите протестиращи, както и на полицаите, но заяви, че трябва обществото ясно да формулира точно от какво има нужда, за да бъде това съчувствие истинско.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1743 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Монополист

2013.02.21 | 07:24

7
Не е проблемът в нас, монополистите. Проблемът е, че ни оставяте да си правим каквото си искаме. Иначе без така наречените естествени монополи не може да се мине. Но трябва да си ги контролирате, бе! А пък цената не само на тока ще ви е висока. Щото са ви малки приходите., за товаа! Ами кой ви е виновен, че ние, Монополистите и Банкерите сме по-равни от всички вас балъците? Да не сме гласували само ние за тези в парламентите от 1990 до сега, а? Айде, не се правете на ощипани!

2013.02.21 | 07:23

6
Костов въпреки че е стара муцуна, тук е прав. Сега топката е в президента, а едно временно правителство-читаво, за 3-4 месеца определено може да направи повече, отколкото бат Бойко за 3,5 г..... Да видим....

2013.02.21 | 07:14

5
Абе м*йкати и к*рва да е*а нали това искахте да подаде оставка а сега бягал от отговорност.И вие не знаете какво искате освен само да плюете по ГЕРБ и Борисов.
az

2013.02.21 | 07:14

4
iskaha ostavka-sega kato ja podade..za6tival monopolite????
donika50

2013.02.21 | 07:14

3
Ето това се нарича наглост.Най-голяма правитизация имаше при Костов.Колко съкратени и неможещи хора за пенсии безработни.Ще обяснява причините,че и обвинява Б.Б. за монополите.На събрание една млада майка му зададе въпрос, че е безработна.А той каза:защо в залата има провокатори,разбрахме се да са само наши хора. Жената беше председ. на дружество на СДС.
Костов ли?

2013.02.21 | 07:13

2
В цялото това нещо, написано по-горе, има една единствена истина и тя е, че той е наистина тъмносин. Ама много е тъмносин, бе! А пък говори и за монополи! Ха, че по кое време Софиянския продадеВиК-то, бе! А ако си припомник как и за колко самият Костов продаде Авиопревозвача на България? А и съчувствие проявявал! Да де, щяло да стане истинско при определени условия. То и той можа да стане безвреден за България при определени условия. Като например да го преселят между булевардите „Столетов” и „Скопие”, ама така по-близо до „Майор Векилски”!
гошо

2013.02.21 | 05:59

1
Костов е просто крадец с лилави венци,но пък боговете на циганите са го наказали със съпруга хермафродит.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини