Мария Капон: Борисов избяга от отговорност

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г избяга от отговорност, смята лидерът на ЕНП Мария КапонМария Капон Мария Капон е родена в град Пловдив. Завършила е висше образование икономика, специалност.

По думите й, днес има една добра новина и тя е, че Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа няма да прави избори като вътрешен министър. Капон бе категорична в ефира на БТВ, че всички останали новини от днешния ден са изключително лоши.

"Единственият начин протестиращите като гражданско общество да припознаят нови и млади партии, за да влязат в управлението на страната", смята Мария КапонМария Капон Мария Капон е родена в град Пловдив. Завършила е висше образование икономика, специалност.

"България в момента е в технически фалит", заяви още Капон.

Коментари

 1. 2013.02.26 | 11:34
  Абе м*йкати и к*рва да е*а нали това искахте да подаде оставка а сега бягал от отговорност.И вие не знаете какво искате освен само да плюете по ГЕРБ и Борисов.
 2. 2013.02.21 | 08:00
  КАК ЗВУЧИ САМО МАРИЯ КАПОН ХА ХА ХА ПОКЛОНИТЕ МИ СЕ ЗА РОДЖЕН ДАН
 3. 2013.02.21 | 02:14
  Мисля че искате всички партии да висите по стълбовете
 4. 2013.02.21 | 02:12
  Е нали предният ден всички се изредиха да съветват правителството да подаде незабавно оставка? Костов ,които беше най деен в това днес след подадената оставка на ББ се изказва ""ББ ДЕЗЕРТИРА..." е какво искате не разбрах накрая?
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Избрано от Интернет