Кметът на Варна: Готов съм да подам оставка

  • 20 февруари 2013 14:07

  • 1518
  • 6
Кметът на Варна: Готов съм да подам оставка
© булфото

Ако бъде открита престъпна дейност от моя страна, съм готов да подам оставка, каза кметът на Варна Кирил Йорданов, предаде Дарик.

По-рано граждани на морската столица поискаха пълна финансова ревизия на общината и общинските фирми, както и проверка на обществените поръчки и договори на местната администрация. Това са част от исканията, които група протестиращи срещу управлението на града внесоха в общината.

От трибуната на Общинския съвет кметът Кирил Йорданов отговори, че е готов да предостави всякаква информация, която би представлявала интерес за тях.

„Готов съм да съдействам. Ако бъде открита престъпна дейност, това е достатъчно сериозно основание за оставка. Няма човек, който не би я дал в такъв случай“, каза градоначалникът.
 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1518 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
одобрявам

2013.02.21 | 15:04

6
Еми какво чакаш? Специална покана ли ?

2013.02.21 | 15:03

5
Ще подадеш разбира се,преди 4 години Варна и Бургас бяха на един и същи старт,а сега на Варна и трябват поне 8 години за да настигне Бургас.
666

2013.02.21 | 15:03

4
Къш...
tranzistor

2013.02.21 | 15:03

3
Той един ден ще бъде пример за лошо управление, корупция, презастрояване и цялостно съсипване на Варна
Варненка

2013.02.21 | 15:03

2
Докато ТИМ управлява Варна ще сме на това дередже, без значение кой ще стане кмет!!! Обичам Варна, винаги съм я обичала! Бях емигрант в чужбина много години, сега съм тук и искам да градя бъдещето си във моят роден град! Долу Мафията! Долу крадците! Долу престъпниците, които са завзели Варна и не пропускат и прашинка да мине оттук!!!

2013.02.21 | 11:45

1
родена сам във варна,обичам този град,сещам се за годините когато всички хора бяха щастливи и бяхме заедно а къде сме сега?отговарям-пръснати сме по целият свят!защо ли?защото българия не е такава каквато беше преди!милея за дните когато виждах щастие в очите на всички а сега какво виждам знаете ли? виждам стари хора които си купуват хляб с кисело мляко и го ядат по 3 дена! майки които не могат да купят за децата си мляко ако нямат карма! болни които не могат да си купят лекарства! млади хора за които няма работа а искат да работят! и още много много болка....сърцето ми се къса!искам си варна обратно!!!искам си българия каквато беше в моето детство!!!искам да се прибера у дома,а не да се чудя в коя държава сте ми е най добре за живеене!искам си разпръснатото семейство по всички краища на света!върнете ни българия обратно!!!

Добави коментар

Водещи новини