Иван Костов: Оперативното дъно на фискалния резерв е ударено

  • 19 февруари 2013 14:07

  • 2692
  • 11
Иван Костов: Оперативното дъно на фискалния резерв е ударено
©

"Нямам притеснения при отварянето на договорите", каза в предаването "12+3" по БНР лидерът на ДСБ Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -.

На пресконференцията на министър-председателя Костов беше заподозрян в колаборация с БСП и ДПС. "Това е милиционерска пропаганда", каза лидерът на ДСБ. Според Костов голяма част от мерките, предложени от Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, са мерки, предложени от ДСБ.

"Това е опит да бъдат реализирани нашите мерки. Въпросът обаче е по-сложен. Ако протестът беше само срещу тази капка, която преля чашата - злоупотребете в енергетиката, тези мерки щяха да дадат резултат. Ако обаче протестът предизвиква социална криза, иска оставка на правителството, насочва се и към парламента и хвърля камъни, това означава, че има социална криза и протестиращите нямат доверие, няма да дадат доверие нито на Борисов, нито на НС. Това са закъснели мерки", каза Костов.

Той обясни, че в парламента няма механизми да се предизвикат предсрочни избори. Да допуснем, че НС не гласува промените в кабинета, ГЕРБ ще се опита да направи ново правителство. Сроковете вече текат така, че не може да има служебно правителство. Почти изключено е да има служебен кабинет, каза Костов и обясни същността на експертен кабинет. "Ще влязат експерти, хора комептентни, които ще изпълнят начертана им програма", заяви лидерът на ДСБ.

"Оперативното дъно на фискалния резерв е ударено. Там няма пари за разходване вече, например за компенсиране на криза. Резервът е останал в размерите на Сребърния фонд, резерва на НЗОК, средствата за извеждане на ядрени мощности, пенсии и учители. Ако Борисов е наредил на заместник-министър Горанов да даде парите, той е взел от тези пари. Това е непоследователна политика", каза Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2692 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар

2013.02.20 | 10:08

11
Ние ще ви трепем,вие пари търсите....Ха баси наглеците

2013.02.20 | 10:06

10
Още малко ви остана на всичките предатели на България.Тази година ви е последната.Стълбовете чакат.
vadis

2013.02.20 | 10:04

9
Ти си ненормален бе Иване. Ти докара България до бедноста с твоята фалшива демокрация,не те ли е срам.Млъкни по добре и си подай ти оставката.Гнидо такава

2013.02.20 | 10:04

8
Какъв срам бе човек? Ти за какво си мислиш, че точно него са избрали навремето? Няма срам, няма чест, без скрупули, с една дума изрод!

2013.02.20 | 10:03

7
Ако имаше срам, чест или някое друго човешко качество щеше да се е гръмнал до сега!

2013.02.20 | 10:03

6
Kostov e nai- golemiqt ko6mar za vsi4ki 4erveni debili smuka4i na ruski gazove :-)))
Традиционно син избирател

2013.02.20 | 10:03

5
Отвратен и омерзен съм от хронично опозиционното поведение и национално безотговорните маньоври на Иван Костов ! Навремето издигна кандидатурата на неизбираемия Неделчо Беронов, за да стане президент - ДС агент Гоце ! От коректив и добронамерена опозиция на ГЕРБ, той превърна ДСБ реално в съюзник на най-ретроградните сили на прехода - БСП и ДПС ! Призова ни да гласуваме с "НЕ" на референдума за Белене, за да легитимираме с надвишаване на прага от 20% "ДА"-то на БСП и АТАКА ! Сега се възползва от народното недоволство срещу целия мафиотизиран червен 22 годишен преход, за да иска чрез предсрочни избори да "подготви" с 4-5 месечно безотговорно "програмно" правителство идването отново на бял кон на БСП и ДПС ! До кога тия несменяеми стари партийни муцуни ще задават дневния ред на обществото ? Вече не вярваме на никой от тях, в т. ч. и на Костов !
Време е за Ревизия

2013.02.20 | 10:02

4
Разпродаването на България за жълти стотики не е спряло от 1989 насам. Лично Вие харизахте авиокомпания "Балкан" на ГадЗееви със цялото и недвижимо имущество по целият свят. Балкан имаше представителства купени с държавни пари във всеки голям град по света. От вашето управление българите летят само с прекачвания до другите континенти удължавайки полетите си до 24 часа. Харизахте предприятията за без пари на ортаците си Марица Изток например, построени от българите и тези строители заклеймихте с по 100 лева пенсия и съдбата да завършат ровейки в кофите за смет. Иване, време е за одит на цялото ти имущество.

2013.02.20 | 10:01

3
Боят настава, тупкат сърца ни - ето ги близо наште душмани. Дързост дружина вярна, сговорна - ний не сме веке рая покорна. Дързост дружина вярна, сговорна - ний не сме веке рая покорна. Бийте, братя, Бог е с нас, вража порода - бой за чест и свобода, за мила рода. О, майко моя, родино мила, земя си красна, райска градина. О, майко моя, родино мила, земя си красна, райска градина. Нека с тоз удар врага да смажем, нека му гордо, братя, докажем, че сме строшили мръсни окови, че сме свободни, а не робове. Че сме строшили мръсни окови, че сме свободни, а не робове. Бийте, братя, Бог е с нас, вража порода - бой за чест и свобода, за мила рода. О, майко моя, родино мила, земя си красна, райска градина. О, майко моя, родино мила, земя си красна, райска градина.
ддддддддддддддд

2013.02.20 | 10:01

2
Дъното го ударихме, когато продадохте де що видяхте. Например БГА за жълти стотинки. Давай Бойко, изкарай им кирливите ризи. Нека да видим от шепа слама колко шепи дим излизат.

2013.02.20 | 08:07

1
4ervenite zombirani debili smuka4i na kgb-ds gazove pak gi razdrusva kompleksat "Kostov " ! Hahahahahh

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини