Борисов отложи посещенията си в Хасково и Ямбол

  • 16 февруари 2013 17:40

  • 2416
  • 16
Борисов отложи посещенията си в Хасково и Ямбол
©

Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г няма да има възможност да осъществи обявените посещения в градовете Ямбол и Хасково, съобщиха от пресслужбата на Министерския съвет.

Министър-председателят трябваше да направи проверка на строително-монтажните довършителни работи на сградата на МБАЛ "Св. Пантелеймон" в гр. Ямбол. След това беше предвидено премиерът да направи инспекция на строителството на ЛОТ 4 на АМ Тракия, а по-късно да открие реновираното отделение "Кардиология" и структура по Инвазивна кардиология към него в МБАЛ - Хасково.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2416 16

Свързани новини

Коментари 16

Добави коментар
Граф Монте Кристо

2013.02.17 | 18:36

16
Лицето на снимката ми напомня човек членувал в БКП още от 18 годишен,милиционер-гонещ хората по Великден пред Александър Невски,мутра от „СИК ,ползувал до последно Гоце да го направи генерал с два петъка служба,одобрен за еничар от Ердоган,на васал от САЩ,щял да се обреже ,за да стане юдеин,просто човек чист,като помия!!!

2013.02.17 | 18:35

15
Без да съм фен на Слави Бинев, но той охарактеризира бб най-точно като "комплексар, страхливец и лъжец".

2013.02.17 | 18:35

14
Настанаха протести,бойко нищо не може да направи ,абсолютно безсилен е, и затова реши да се покрие
Penka

2013.02.17 | 18:35

13
Нещо маи а... трът...
B.B.B.

2013.02.17 | 18:35

12
Буда пожелавам ти утре да отидеш във Варна да поздравиш там хората. Те те чакат с нетърпение искат да те сурвакат защото много те обичат. Или сега няма да си показваш мазната мутра един месец.

2013.02.17 | 18:35

11
Няма методи от едно време.И преди и сега методите са едни и същи само хората се сменят.Трагедията на българите е в това,че всяко следващо поколение управници е в пъти по-алчно,корумпирано и немислещо за народа си.Не случайно тази логика ни води до безумни изводи,че от бай Тошо до сега всичко отива от зле по-зле.Помислете какво открадна Живков,Луканов,Виденов,Костов,Царо и сега мутрите ББ и Цв Цв.Не е ясно още колко години ще въздишаме по Тато,но ако преизберем сегашните....нашта мама нещастна!...сами ще сме си виновни.....Долу Боко и мафията ГЕРБ!Евала на Варненци нека ги подкрепяпаме и да бъдем единни,като нация!Да търсим правата си Гърция и Испания могат да ни служат за пример!Стига робство Българино!
в БОГ ни е надеждата

2013.02.17 | 18:35

10
``In GOD we trust`` БОГ да пази Република България, и премиера Бойко Борисов.

2013.02.17 | 18:35

9
ТИ ПЕДЕРАС ЛИСИ МАНАФ ЛИСИ ТВОЕТО МАМЕНЦЕ У УСТАТА БЕДА МЪРШО ГАДНА.

2013.02.17 | 18:35

8
Ма ти си бил много прост.

2013.02.17 | 18:35

6
ТИ СИ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ БРЕ БОЛЕН МОЗЪК....ЖАЛКО ЗА РОДИТЕЛИТЕ ТИ ДЕТО СА СЕ ТРЕПАЛИ ЦЯЛ ЖИВОТ И СЕГА ИМ СЕ ПОДИГРАВАТ И С ТРУДА !ВИКАЙ СИ ГОСПОД ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛАТА НАЦИЯ ЗДРАВИ,ЧЕ ЗДРАВНИТЕ ОСИГУРОВКИ СА ЕВРОПЕЙСКИ....НО НИЕ УМИРАМЕ ОТ ТАКИВА БЕЗДАРНИЦИ,КАТО ТЕБ ДЕТО СА СИ КУПИЛИ ДИПЛОМИ ЗА ЛЕКАРИ И ЧАКАТ САМО УДОБЕН МОМЕНТ ДА СЕ НАМЕСТЯТ КАТО БОКО ТИКВАТА - НАГОТОВО!ЦЕЛУВАЙ ЗАДНИКА НА ББ И ВНИМАВАЙ ДА НЕ ПРЪДНЕ И ДА ТЕ ИЗДУХА ОТ РОДИНАТА....ЛЕКУВАЙ СЕ!БОГ ДА ТЕ ПАЗИ,ЗАЩОТО МАФИОТИТЕ ОТ ГЕРБ-НЯМА!!!

2013.02.17 | 18:35

5
Ето от такива надъхани,без собствена оценка макаци,сме на този хал.Живков беше държавник,а не политик.Построеното тогава все още се краде, приватизира цели 23 г.Нещо ново,от което и да е правителство да е направено?Това е държавническата политика,да носиш в държавата ,а не да разпродаваш.Бил с тези ,бил с онези,ама бензина беше 26 ст. нафтата 0.08ст,а тока 0,04 за киловат.Водата -002ст,без такси преноси чистене, и пр.простотии.ДДС също нямашеКогато енергиините те ти източници,водата и тока са евтини,ДЪРЖАВАТА е силна.защото това е основата на всички производстваГолем праз,че нямало банани,то на маймуната банани и дай!Какво си мислите,че България нямаше да е добре?Та указ№56 беше точно това,което го копираха и уродливо измениха "демократите",като "пазарна икономика"-а той го въведе още 85 г,въпреки огромния натиск от Горби ,(той не понасяше мисълта ,че българите се движат по различен път,и затова намери Попкръстъовци,който го махнаха,Децата и внуците на продажната клика около него разграбиха съсипаха държавата,а не той,те създадоха и създават камарилата си от приближени който с готови ,подарени им мощности,(цехове,заводи,комбинати,язовири и терени,гори и угар)ги превърнаха в икономическия "елит" на държавата.Погледни ,техните наследници къде учат ,и живеят,без оглед на партиен цвят.Те дори вече,скрепяват милионите си бракове.Ето затова ще работиш на две-ако може и на три места, за да си плащаш данъка(т.е милионите)на тези дето ти си избра,
Martin

2013.02.17 | 18:35

7
Опазил ни Бог от тиквеници мислещи,като ББ и Цв Цв!Жална ни майка....!Ето един откъс от интервюто с Умберто Еко, който за съжаление е много точен в преценката си за България и българите: "...Според мен България е една умираща, изчезваща държава, чието общество е загубило способността си да реагира адекватно на наглостта на подлеците, наметнали върху си наметалата на демокрацията и пазарната икономика, и представящи се за политици и бизнесмени. Нима е възможно в 21 век, в пределите на Европа, изграждането на пътища и метро да бъде считано, като огромно постижение, откриването на пречиствателни станции, обновяването и ремонтирането на различни сгради да бъде значимо събитие? Та това са нормални функции на държавата. Какво значимо достижение е това да асфалтираш път, докато другите строят космодруми, изследват космоса, създават иновации и развиват модерни технологии? Можеш ли да се хвалиш, че по улицата няма дупки, докато по тротоарите не можеш да вървиш? Че строиш църкви, а закриваш болници? Че прокарваш пътища, докато се обезлюдяват градове и села? Не е тайна, че вие се топите. И то не бавно и полека, а със скорости огромни в исторически план. Вие сте единствената държава в Европа, която действително е заплашена от изчезване, и дори наименованието България да продължи да съществува, то хората населяващи тази територия надали ще имат нещо общо с българите, или ако имат то ще толкова, колкото общо имат българите с траките. Такъв процес на изчезване на дадена нация е рядкост да се наблюдава, особенно в съвременният свят, затова и вие представлявате интерес за редица изследователи и за мен в частност.

2013.02.17 | 18:35

2
Докъде стиганхме,че вече да сме обект на изследователска дейност......
4OKO

2013.02.17 | 18:35

4
fal6ivi hora si izbrahme da ni ypravlijavat......neam dymi

2013.02.17 | 18:35

3
Tikvata e dolen mrasnik i Mafiot!

Добави коментар

Водещи новини