Борисов и министри се изнасят към Хасково

  • 15 февруари 2013 09:12

  • 1336
  • 2
Борисов и министри се изнасят към Хасково
©

Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и министрите Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: и Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право, ще посетят Хасково, информира Дарик.

Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: ще пристигнат в града още днес по покана на  Хасковската търговско-промишлена палата. Двамата ще участват на среща дискусия на тема „Подобряване на бизнес климата с акцент към малките и средни предприятия и сигурността - предпоставка за привличане на инвестиции".

В събота Цветанов и Добрев ще участват в традиционно зарязване на лозя край харманлийското село Коларово. Там ще се състои и празничен водосвет, а двамата министри ще имат възможност да дегустират вината от лозовите масиви на винарска изба „Кастра Рубра".

В неделя Хасково ще посети и премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Заедно с министъра на образованието Десислава Атанасова официално ще открият отделението по инвазивна кардиология към МБАЛ-Хасково.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1336 2

Коментари 2

Добави коментар
ало.бг

2013.02.15 | 20:06

2
Ало,ало бг. - откога стана министърка и на образованието ?
хаха

2013.02.15 | 20:06

1
министъра на образованието Десислава Атанасова - кадърни сте!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини