Кольо Парамов се включва в кметската надпревара за София

  • 15 юли 2011 19:46

  • 1407
  • 0
Кольо Парамов се включва в кметската надпревара за София
© Булфото

Това съобщи проф. Димитър Иванов след разширено заседание на Националния координационен съвет на Национален съюз за Нова България, съобщава БЛИЦ.

Кандидатурата на Парамов е предложена от партия "Целокупна България", която е една от 15-те граждански и политически организации в съюза и предстои да бъде обсъдена.

"Принципно съм съгласен  и ще се включа в кметската надпревара, но предложението все още е в почти суров вид. След 8-10 август, когато стане ясна и регистрацията на партиите в ЦИК ще се мисли за подкрепа от други партии на моята кандидатура", казва за БЛИЦ номинираният за столичен градоначалник икономист Кольо Парамов

Днес към Националния съюз се присъединиха още политическа партия "Екогласност" и Конфедерацията на потребителите в България.

Проф. Иванов обясни след заседанието , че Национален съюз за Нова България няма да "инжектира" свои кандидати за местните избори, а ще подкрепи тези, излъчени от гражданското общество.

"Искаме активната общественост, мозъкът на тези градове - лекари, учители, бизнесът и т.н., да излъчи своите кандидати. Искаме гражданските структури по места сами да издигнат своя мениджърски екип и когато го направят, ние ще го подкрепим", каза той.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1407 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини