След средата на януари станало ясно обоснованото предположение за "Хизбулла" (видео)

  • 07 февруари 2013 11:17

  • 1377
  • 1
След средата на януари станало ясно обоснованото предположение за "Хизбулла" (видео)
©

Докладът за разследването на атентата е с постоянно променящи се данни. Информацията, която има в него, е на база всичко, което постъпва от партньорство с нашите евроатлантически партньори, заяви пред журналисти вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, предаде репортер на Novini.bg.

Попитан кога е станало ясно обоснованото предположение за "Хизбулла", Цветанов каза: "Тогава, когато имахме действително данни, които могат да изведат подобно твърдение. Приемете, че след средата на януари месец". По думите на вътрешния министър докладът е изготвен в срок. "Докладът не беше изпратен предварително в президентството. Това, което сме направили в МВР, е да изпратим доклад по миграционния натиск, който има към България относно събитията в Близкия Изток", каза още министър Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа във връзка с доклада, представен на Консултативния съвет по национална сигурност при президента, за терористичния атентат в Бургас.

"Много е важно да се има предвид експертизата, която беше направена от Европол, където се доказва, че всъщност фалшивите шофьорски книжки са изготвени в Ливан. Също така има други косвени доказателства, които доказват съпричастността към военното крило на „Хизбулла”. Смятам, че това, което трябваше да направи българската държава, е да изрази принципната си позиция, да има ясно политическо послание. Това е на база на всичко, което имаме към настоящия момент. Затова са в подобен вид всички тези реакции на държавите Австралия, Канада, от Европейския съюз, САЩ”, заяви вицепремиерът. На въпрос как двете лица са стигнали от Ливан до България, Цветанов заяви: „Преминавайки през държави от Европейския съюз с истинската си самоличност. Влезли са на територията на България също с истинска самоличност, излезли са от територията на България с истинската самоличност”.

Към настоящия момент не може публично да бъде обявена истинската им самоличност, добави Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1377 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
цецу шлифера-ИДИОТ

2013.06.06 | 18:05

1
Я се скрий бе циганин.само беди ще ни докараш а после бегаш в US а ние тук да ти рием лайна.та- ИЗРОД

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини