БСП: Кабинетът превръща България в мишена

  • 06 февруари 2013 08:09

  • 1101
  • 3
БСП: Кабинетът превръща България в мишена
©

Вътрешният министър Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа не обвини "Хизбулла" за атентата в Бургас, беше казано, че има обосновано предположение за участието на групировката. Не виждам защо трябва да се нагнетява напрежение. България е член на НАТО, на ЕС и предположението не е направено само на базата на нашето разследване. Това заяви в сутрешния блок на Нова телевизия депутатът от ГЕРБ Димитър Лазаров.

"Нормално е при такова разследване да не се изнася цялата информация по случая. Доказателства обаче има - безспорно са установени ДНК профилите и самоличностите на атентатора и помагачите му. Като българите не можем да се обединим, че службите за 6-7 месеца са свършили голям обем и резултатите са налице", добави той.

Депутатът от ДПС Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на бе категоричен, че не могат да се правят обосновани предположения в хода на следствието. "Това трябва да стане след приключването му, а не да се правят такива етапни предположения. Всички опозиционни партии не застанаха зад това предположение, не защото не искаме да имаме единно мнение по такъв важен въпрос, а защото никой от нас не може да се съгласи да се правят такива етапни предположения по такава важна тема, които могат да имат да последствия в европейски и световен мащаб. България е лоялен член на НАТО и ЕС и във всички случаи ние бихме подкрепили финален доклад с ясни заключения, но не и такива недоказани твърдения", добави Цонев. Той съобщи, че се обсъжда нов вот на недоверие срещу правителството. Вотът ще се иска с мотив общата политика на кабинета.

Според депутата от БСП Атанас Мерджанов вчера правителството за пореден път е демонстрирало държавническа безотговорност и е застрашило националната сигурност. "До момента при управлението на ГЕРБ имаме четири пробива в националната сигурност, а нямаме нито един сериозен анализ. Естествено, че с обоснованото предположение се превръщаме в мишена и опасностите надвисват с още по-голяма сила при това обосновано предположение за "Хизбулла", без да са налице категорични доказателства", убеден е Мерджанов. Той посочи, че и БСП ще води консултации за вот на недоверие срещу правителството.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1101 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2013.02.06 | 16:41

3
ХА! ХА! ХА! СТРХЛИВИ КОМУНУСТИ! БЕГОМ В С И Б И Р!!!!

2013.02.06 | 16:41

1
Vizirash Tikvata i Ceco-Brokera nali-zastoto te sa nai nekadarunite ot komunistite,blagodarj,zna4i pravilno sam razbral!

2013.02.06 | 16:41

2
Комунистите и техните задоволители! И тези мислят за Бълцария?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини