Премиерът: Очертаха се коалициите

  • 29 януари 2013 14:20

  • 1239
  • 7
Премиерът: Очертаха се коалициите
©

Важни са изборите. Видяхте, за съжаление, че председателят на ДПС също се беше наредил до социалистите. Очертаха се коалициите. Мисля, че и заедно няма да могат да ни победят. Това каза премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г на работния обяд с представители на Американската търговска камара.

Ако ГЕРБ победи на изборите, бюджетният дефицит ще се запази, външният дълг ще се запази, Брутният вътрешен продукт - ще се вдига, каза още той. С едните сме едно семейство, а с другите – най-добри партньори, каза той за САЩ и Европейския съюз.

Последвайте канала на

1239 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
прочел

2013.01.30 | 15:33

7
Глупако, нагъл...! Ние, обикновените не те искаме! Ако ще коалиция с марсианците да имаме, но НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ !!!!!!!

2013.01.30 | 15:29

6
Какъв външен дълг ще се запази бе, Тикво? Нали ти ни набута с още два милиарда дълг. То бива лъжец, ама вземи да се спреш малко. Ние не сме тъпи като гербери, че да помним по 3 минути.

2013.01.29 | 17:10

1
Ами да тъп си и помниш 3 минути,заеме беше рефинансиране на заема взет от министъра на финансите по времето на Царя който беше с огромна лихва а сега плащаме по малко за лихви,ако не го беше рефинансирал сега пак щяхме да си плащаме големите лихви поне сега плащаме по малки лихви.За това първо се запознай и после пиши а не пиши каквото ти е казано от Позитано 20.
Стоянов

2013.01.30 | 15:25

3
Въпреки свет.криза - България не е толкова зле , колкото са Гърция и Испания - ние не искаме милиарди заеми за да не умрем от глад! Преставям си кво щеше да бъде при Тройната ограбителница - с размерите с които крадяха ,сигурно и един читав българин нямаше да е останал!На всеки нормален му е ясно какво ще стане- пак Доган ще разпределя парите както си ще , ако БСП и ДПС се докопат до властта! Това ли искаш българино - пак турци ли да ти управляват държавата ,ако комунистите пак дойдат на власт?Това е единственият въпрос и от него зависи дали чуждопоклонниците - на руски и турски мафиоти ще ни управляват страната- всичко останало са празни приказки!
бг турчин

2013.01.30 | 15:29

5
ти какво да не би да казваш ,че сега сме по добре отколкото бяхме преди 4 години?-а може би ти си.и стига с това доган и тройната коалиция.да не би човека(доган) не каза истината за това как стоят нещета в държавата.ако си на власт и ножа и хлябаса у теб, същото е и с обръчите от фирми.защо лепите етикета на ДПС като положението е същото и с останалите партии и те имат обръчи от фирми но не могат това да го кажат а Доган го каза и сега порциите ги разпределя властимащия a не доган.
Стефан Димитров

2013.01.30 | 15:27

4
Ако ГЕРБ и през следващите избори по думите на Бойко Борисов - ПОБЕДИ - това значи че България ще се превърне в ПУСТИНЯ !!!!

2013.01.30 | 08:11

2
Така ли заръчаха да напишеш от централата на ГЕРБ? Гледам, че гърци и испанци се избиват да емигрират в България, за да не умрат от глад.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини