Мартин Димитров: Нормално е да има пролетно почистване в кабинета преди изборите

  • 28 януари 2013 19:16

  • 786
  • 0
Мартин Димитров: Нормално е да има пролетно почистване в кабинета преди изборите
© Булфото

Нормално е преди изборите правителството да започне "пролетно почистване". Това коментира Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на,  председател на парламентарната комисия по икономическа политика, енергетика и туризъм пред БТА по повод на информацията, че министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г ще предложи в сряда на Министерския съвет да освободи от длъжност председателя на  Държавната комисия за енергийно и водно регулиране Ангел Семерджиев.

Според Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на сега е важно кой човек ще застане начело но ДКЕВР. Според него това трябва да е честен и  авторитетен човек, който ще бъде критичен и ще защитава гражданските и потребителските интереси. Причините за искането  на оставката на Семерджиев покрай всички скандали са и неиздадени наредби и други подзаконови нормативни актове по  Закона за енергетиката и във връзка с либерализацията на пазара, каза Димитров. Това забавяне на наредбите създава предпоставки за съдебна процедура в Европейския съд срещу България, смята  Димитров.

Димитров е очаквал обаче други министри да си тръгнат от кабинета, коментирайки оставката на Сергей ИгнатовСергей Игнатов Сергей Симеонов Игнатов е министър на образованието, младежта и науката в кабинета на Бойко.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
786 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини