Сидеров: Конституцията ни е като мъртвец - можем да говорим само добро или нищо

  • 13 юли 2011 10:18

  • 1571
  • 8
Сидеров: Конституцията ни е като мъртвец - можем да говорим само добро или нищо
© Булфото

 

Сидеров обвърза 20-годишнината на Конституцията с посещението на турския президент Абдуллах Гюл, при което е бил нарушен основният закон на страната, като турският президент е държал реч на турски език, без превод.

На турски пехливани се откриват паметници и се говори на турски. В същото време - една турска цистерна застраши живота на хиляди хора. Според Сидеров - пренасяният от цистерната товар, е можело да се окаже за масово поразяване. Чиста контрабанда минава през България . Оказва се, че този случай не е първи. Тези хора преминават през България и пренасят каквото си искат абсолютно незаконно. Какъв Шенген, дами и господа, след като през България минават опасни цистерни – за какъв Шенген, след като в момента България е разграден двор? Да не говорим за бежанците – никакви постъпки по въпроса. Ако България се охранява както трябва, случай като този в Дебелец няма да бъде възможен. По този въпрос имат да отговарят и министрите от кабинета, категоричен бе Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.


Най-красивата Конституция, написана на книга, ако не се изпълнява, остава просто парче хартия. По-важното е, че през всички тези години Конституцията беше нарушавана, защото в нея пише, че всички имат равен достъп до здравеопазване и образование и всички български граждани имат право на достоен живот. Това каза Конституцията продължава и днес да се нарушава – не може да има партия на етническа или верска основа, 20 години не само, че такава партия съществува, тя и управлява България, каза Сидеров.


В момента продължават антиконстутитуционните прояви на управлението. Бяхме свидетели само преди два дни как тук дойде един президент на съседна държава - Абдуллах Гюл и точно вчера бе нарушена отново Конституцията, като въпросният президент държа реч на турски език, която не бе превеждана, а в същото време в Конституцията пише – българският език е официален език, каза той.


Този господин бе посрещнат тук със салтанати, с чупки в кръста, и от страна на ръководството на парламента, бе отказано на наш представител да присъства на срещата, заяви Сидеров. За Конституцията в момента можем да говорим само добро или нищо – като за мъртвец, каза още Сидеров. Той посочи, че няма никаква информация колко хора, кой жив, кой е умрял кой не и ние, продължаваме да плащаме стотици милиони на турските изселници по вина на Иван Костов.


Сидеров постави въпроса държавното управление отговаря ли на интересите на България или не – отговорът на партия „Атака” е не.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1571 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
мотокарист

2011.07.15 | 23:22

8
Волене,моля те този път не прави нищо - отиде да протестираш срещу новините на турски - Цял канал ще им правят; Отиде да протестираш срещу воя на джамията - нова джамия ще правят....Спри се!
Случайно минаващ.

2011.07.15 | 23:21

7
За 7 българин.Левски няма да се изненада особено.На него тази му черта на "българина" му е била ясна.Той казва много ясно какво да се прави с враговете на страната.Ако сега беше жив щеше да екзекутира много хора. За хората настроени против Волен Сидеров мога да кажа следното: Волен Сидеров е последният истински български лидер който може да ни извади от кочината в която сме изпаднали.За жалост обаче на някой българи им харесва да се въргалят в кочина като някои искат да си останат там нарочно или не а други превръщат в кочина всичко което пипнат. Специално за 5 и 6 не виждам какво общо има това което си споменал с темата. Ако знаеше малко история щеше да знаеш ,че Руснаците не се задържат много дълго в България.1878-1879 освобождават България с помощ от нас и 1885 се изнасят.Няма да е зле да го посочиш сам кое е това стихотворение в което Иван Вазов се изказва негативно за Русия.
!!!

2011.07.15 | 12:44

6
6TE TE PRIZNAYA ZA NAI-GOLYAM BALGARIN,AKO IZVADI6 STIHOVETE NA PATRIARHA NA BALGASKATA LITERATURA IVAN WAZIV,KOITO E PISAL ZA RUSKITE OSVOBODITELI,KOITO SLED OSVOBOJDENIETO SA "ZABRAVILI" DA SI HODYAT OT ZADUNAISKA BALGARIYA.STRH TE E,A?NALI W 4ERVENATA TI KONSTITUCIYA PI6E I 4E IMAME PRAVO DA SME CITE,KOITO "ZABRAVYAT" DA SE WARNAT W RUSIYA.STRAH...STRAH...
!!!

2011.07.15 | 12:44

5
6TE TE PRIZNAYA ZA NAI-GOLYAM BALGARIN,AKO IZVADI6 STIHOVETE NA PATRIARHA NA BALGASKATA LITERATURA IVAN WAZIV,KOITO E PISAL ZA RUSKITE OSVOBODITELI,KOITO SLED OSVOBOJDENIETO SA "ZABRAVILI" DA SI HODYAT OT ZADUNAISKA BALGARIYA.STRH TE E,A?NALI W 4ERVENATA TI KONSTITUCIYA PI6E I 4E IMAME PRAVO DA SME CITE,KOITO "ZABRAVYAT" DA SE WARNAT W RUSIYA.STRAH...STRAH...
xxx

2011.07.15 | 12:44

4
bolene bolene begai bre ne6tasnik,ti si parviq koito trea da se osadi na dojivotno da nese zanimava s politika

2011.07.14 | 04:38

3
Абе ти си мъртвец, засрами се и си влезни в лудницата сам!
Ivo Ivanov

2011.07.13 | 20:59

2
SAMO LEVSKI
българин

2011.07.13 | 20:53

1
България за Българите...... добре че Васил Левски нее жив да види за какво си е давал живота...горко ни

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини