НСО се отчита за гафа с Доган

  • 24 януари 2013 07:05

  • 989
  • 1
НСО се отчита за гафа с Доган
©

Резултатите от вътрешната проверка по случая с инцидента с Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от ще представи началникът на  НСО Тодор Коджейков.

От събота в Националната служба по охрана се правят възстановки и се анализира ситуацията, при която живота на лидера на ДПС беше застрашен. След като спецкомисията, оглавявана от Тодор Коджейков, обяви заключенията си, ще стане ясно кой ще понесе отговорността.

Опозицията поиска оставката на началника на НСО, но засега не се очаква той да я подаде. Шестима от Националната служба за охрана ще понесат санкции за гафа с охраната на Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от. Това са шефът на сектор "Масови мероприятия, гости и чужди делегации" полк. Красимир Станчев и петимата гардове, които са били в НДК, по време на конгреса на ДПС.

Според източници на БНТ от Президентството след анализа ген. Коджейков ще обяви и организационни промени. Една от тях е да се назначи шеф на Първи отдел. Коджейков ще информира на 5 февруари и участниците в Консултативния съвет по национална сигурност за мерките, които неговата служба е предприела след инцидента.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
989 1

Коментари 1

Добави коментар
логока на герберета

2013.01.24 | 10:23

1
"Опозицията поиска оставката на началника на НСО, но засега", но засега само ще оглави комисията, която трябва да установи колко се е осрал. Резултатът от комисията е труден, труден за предсказване, но все пак чистачката да стяга багажа, да се тръшне на пода и да си сложи белезниците (щото само тя имала).

Добави коментар

Водещи новини