Социолог: Ахмед Доган отдавна тежи на политическия ни живот

  • 21 януари 2013 07:45

  • 2686
  • 2
Социолог: Ахмед Доган отдавна тежи на политическия ни живот
©

Нападението над Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от ще бъде използвано от политиците. От този акт обаче според мен печели единствено Доган, заяви в сутрешния блок на Нова телевизия зам.-главният редактор на в. "Преса" Валерия Велева.

Тя посочи, че най-адекватната политическа реакция е била тази на премиера Бойко Борисов, защото не е избързал с изявления, а е изчакал докладите на службите по случая и едва тогава е направил трезва оценка. По думите на Велева всички други политици са се опитали много бързо да извлекат изгода от нападението.

"Трябва да бъде направен анализ годна ли е НСО да си върши работа. Става ясно, че ако бъде направен опит за политическо убийство, той ще бъде успешен", заяви депутатът и бивш директор на Националната следствена служба Димо Гяуров. Според него става въпрос за добре разигран сценарий, за който Октай Енимехмедов е получил добри пари. Гяуров заяви, че нападението ще има сериозно в политическия живот на страната.

Социологът Мира Радева заяви, че Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от е забавил оставката си. "Той отдавна тежи на българския политически живот. Трябваше да го направи най-късно след изборите през 2009 г. Един политик трябва да знае кога да си отиде. В България обаче те са готови да унищожат дори собствените си партии, за да си докажат, че още трябват някому. Той трябваше да бъде сменен отдавна. Позволи си прекалено много политически гафове за много дълъг период от време", добави тя.

В репортаж близките на нападателя Октай Енимехмедов заявиха, че не вярват младежът да е имал намерение да извърши политическо убийство. Според тях той е получил добри пари за стореното.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2686 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТ

2013.01.21 | 16:23

2
МИРА РАДЕВА--КОЙ ТА ПИТА ТЕБ БЕ МЪРШО ПЛАТЕНА ГЕРБЕРАСТКА? Я КАЖИ НА ВСИЧКИ КОЛКО ПАРИ ВЗИМАШ ОТ ГЕРБ ПОСТОЯННО ДА ДРЪНКАШ И РЪСИШ ГЛУПОСТИ И КАК ЕДИН РЕЖИМ НА ЕДИН ДИКТАТОР КАТО БОРИСОВ ГО ОВЕКОВАЧАВАШ И ГО ИЗДИГАШ В КУЛТ И ЛИЗАЧЕСТВО.ИЗКАРАЙ СИ ЕЗИКА ОТ НА БОЙКО ГЪЗА МА НЕЩАСТНИЦО--ЖАЛКА СИ..НИКОЙ В ТАЗИ ДЪРЖАВА НЕ ТИ ВЯРВА...ТОЛКОВА СИ ПРОЗРАЧНА ЧЕ ВЕЧЕ СИ ДОСАДНА..ПЛАТЕНА ПРОСТАЧКА И ЛАКЕЙКА НА ДИКТАТОРСКОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ГЕРБ..СМОТАНА ГЛУПАЧКА И ПРЕДАТЕЛКА

2013.01.21 | 13:44

1
Тежи я.Що да не тежи?Коя партия у нас има такава силна партийна структура? Коя партия е обгрижвала така непрекъснато електората си?Ей, и не съм от ДПС.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини