Нaпадението на Доган предизвика силен отзвук в Турция

  • 19 януари 2013 16:47

  • 1861
  • 5
Нaпадението на Доган предизвика силен отзвук в Турция
© Getty Images/Guliver

Нападението срещу лидера на ДПС предизвика силен отзвук в Турция, предаде БНР.

Лидерът на главната опозиционна партия на Турция Народнорепубликанската партия Кемал Кълъчдароглу заяви: В демократичните страни политиците не може да бъдат накарани да мълчат под заплахата на оръжия. Новинарските канали продължават да излъчват съобщения от София с картина, на която се вижда младеж, който е насочил пистолет срещу Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от, докато той от трибуната чете своя доклад.

Съобщава се също, че Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от се е отървал невредим, а полицията е идентифицирала нападателя. В София се намират представители на управляващата в Турция Партия на справедливостта и развитието, на опозиционните партии, както и представители на изселнически организации, специално за участие в Осмата конференция на Движението за права и свободи.

Последвайте канала на

1861 5

Коментари 5

Добави коментар
Български патриот

2013.01.20 | 18:09

5
Ако не са турци и етническа партия, тогава какво прави половината политически елит на Турция на събранието им!

2013.01.20 | 18:09

4
А Турция пък какво изпраща представители на техни движения и партии? Засегнатият е гражданин на България и това си е абсолютно вътрешен проблем! Няма засегнати чужденци! Как да го разбирам сега това?!
божил

2013.01.20 | 18:09

3
Ако още някой твърди ,че това не е постановка ,да се изнася веднага. Всички знаем ,че доган не го обичат в Турция. Никой не го споменава и ето сега медиите ще заговорят за него ,а не за отцепниците.Всичко е планирано и изпълнено точно. С един куршум няколко заека. ДПС ще се утвърди пред света като партия, Турция ще ги подкрепи, електората ще се мобилизира. Рапорт даден - рапорт приет. Да му мислят българските граждани и да видят как една етническа партия си разиграва коня на българска земя.
Бургас

2013.01.20 | 07:20

2
А сега се замислете за кого да гласувате ,няма да е за БСП,щото получавате и Доган начело

2013.01.19 | 20:35

1
В какви демократични страни?В България няма демокрация! Демокрацията е висша форма на диктатура!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини