Борисов се скара на журналистите: Колко пъти трябва да ви казвам едно и също нещо

  • 18 януари 2013 13:23

  • 2546
  • 6
Борисов се скара на журналистите: Колко пъти трябва да ви казвам едно и също нещо
©

Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г отказа да коментира твърдения на израелски медии за български доклад, който посочва, че „Хизбулла” стои зад атентата в Бургас. Той все пак уточни, че няма такъв документ, предаде БНР.

Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г заяви: "Има голямо напредване в разследването, никой не е упълномощен от мен или никой по тази тема не е разговарял от правителството. Президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното също е информиран от разследването. Имаме доста време още да поработим. Имат голям напредък, повтарям. Официални тези или коментари ще бъдат направени, когато са безспорни доказателствата. Колко пъти да ви го кажа? Няма да коментирам какво са казали медиите. Това си е тяхна отговорност. Израелската телевизия е друга отговорност. Те са в избори сега, могат да си коментират каквото си искат. И ние като го повтаряме сега, ставаме част от даден план или сценарий. Защо да си го причиняваме като държава?".

Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г ще присъства на официалната церемония във Виена, на която компанията „Шах Дениз”-2 ще придобие официално 50% от акциите на проекта „Набуко-Запад”.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2546 6

Коментари 6

Добави коментар

2013.01.19 | 09:22

1
Шах Дениз-2 придобива 50% от Набуко?Това между другото ли е вмъкнато покрай темата за атентата?
Стефан Илиев

2013.01.19 | 09:22

2
Ще пишете казал Бойко за най-новата алтернатива която предлагам през ВТОРИЯ МАНДАТ на ГЕРБ : За намаляване на безработицата и съживяване на икономиката и потреблението -предвиждам вместо АЕЦ-Белене да построим 2 завода за ЛАМБЕНИ ШИШЕТА и ФИТИЛ за газени лампи за задоволяване нуждите на социално-слабите българи !
Икономическата ви политика

2013.01.19 | 09:23

3
господа управляващи е катастрофална и подлежите на съд за некомпетентност и лошо управление, ако и да се извинявате всеки път с "аланкоолу". Лошите комунисти управляват и Китай в криза, но всяка година имат ръст на GDP oт 7 %. Сега обаче се опитвате да ни вкарате в "път без изход" и във външната политика благодарение на сервилниченето пред новия Голям брат и Евреите по един толкова чувствителен въпрос като отношенията ни с арабите и Иран. Досега успяхме да останем в страни от интересите на радикалния ислям, но отсега нататък ще треперим кога пак ще ни навестят. Браво. И ни се карате да мълчим безхаберници?

2013.01.19 | 09:23

4
а бе аланколуу ти да чу правителството да обвини хизбула за атентата в момента правителството е избрала най-подходящата система нито обвинява нито не макар да е под натиск от америка и евреите а пък що се отнася до китай ако искаш да се върнем кам стария строй за да ти угодим ха ха смешник

2013.01.19 | 09:23

5
"Няма да коментирам какво са казали медиите. Това си е тяхна отговорност. Израелската телевизия е друга отговорност. Те са в избори сега, могат да си коментират каквото си искат." - един път да съм доволен и съгласен на 100% с тоз човек
Boss

2013.01.19 | 10:46

6
Тая кратуна от снимката ще ни вкара в Трета Световна Война! Целта е да се затрие България, а на нейната територия да живеят само бежанци, цигане и роме... А пътя за към истинската Европа ще е опасан с бодлива тел, ток и картечари по вишките.... Та, Тоз Убавец доста успешно прокарва исканата от Запада (Евреите) политика. Жив да е!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини