Сидеров: Вежди Рашидов е турски агент

  • 18 януари 2013 11:23

  • 5661
  • 43
Сидеров: Вежди Рашидов е турски агент
©

"Атака" иска оставката на министър Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко.

Това заяви от парламентарната трибуна Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа. Причината е снимките на исторически българо-турски сериал в Киноцентъра "Бояна". Този сериал е антибългарски. С него ще се направи опит да се промият мозъците на българите. Турското робство ще бъде представено като идилия. Като едно прекрасно съвместно съжителство. Ще бъде подменена националната ни история. Ще бъде показано, че не е имало робство, не е имало геноцид, не е имало зверства и убийства. На Балканджи Йово няма да му режат ръцете, а ще играе с поробителите, любимата игра на управляващите-белот. Всичко това е много опасно. Категорично протестираме срещу това български актьори и Киноцентърът да бъдат давани за снимане на сериали, които ще изкривят българската история и ще фалшифицират цялото ни историческо минало, декларира Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа. Правят се поредните опити да се турцизира България. Този сериал е вреден за България. Сега разбирам защо правителството заседава в Анкара. Ясно е вече всичко. ГЕРБ са проводник на турските интереси в България. Те ще ни направят турска провинция, продължи Сидеров.

Най-голям виновник за това е министър Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко. Той е турски агент. Това е човекът, който псува и говори на турски в кабинета си, под герба на България. Този човек е вреден за държавата. Той провежда неоосманската политика на Турция в нашата родина. Той даде на чалга певиците милиони. Ние от "Атака" знаем защо се случва това. Идват избори. На предизборните концерти на ГЕРБ ще пеят всички тези чалга гювендии. Управляващите си плащат още от сега за услугите им. ГЕРБ се крепи на няколко опори. Те са чалгизация, турцизация и купуване на цигански гласове. Защо Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко не даде тези милиони на някой автентичен фолклорен български ансамбъл, който представя истинския български фолк? Отговорът е прост. Управляващите искат да ни промият мозъците и да ни направят провинция на Анкара, завърши Сидеров.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
5661 43

Коментари 43

Добави коментар

2015.11.23 | 17:38

43
Кой не знае това,което казва Сидеров?
Бао

2015.11.23 | 17:38

42
До Фейсбук кифлата Осман Османов. В предишния си пост загатнах че хората които мразят АТАКА, са вероятно тези които не могат да живеят в свят в който трябва сами да си изкарват прехраната, а искат другите да им слугуват. Оказах се прав. 1 минута гледах профила ти и се чудя на акъла . Значи национализма и въобще Сидеров нямат място в България, но пък засметка на това можеш да се кефиш на деца в детската градина които са строени в редичка и носят тениски с облика на Ататюрк. Я какъв е тоя двоен стандарт. Ако ще се правиш на либерал, поне прикривай шовинизма си по-добре. Значи не може да изберем ние националист когато наистина има нужда, но пък засметка на това според теб е допустимо на малки деца да им се налива пропаганда. Не може хора , навършили 18 годишна възраст да гласуват, но може на деца, които още не знаят да четат и пишат, да им се налива омраза и гордост към "славната турска нация"?Същите сте като Франция - говорите за човешки права, но стане ли въпрос за правата на хората във вашата държава, тогава се скривате.
МНОГО ЖАЛКО

2013.01.24 | 21:43

30
РАШИДОВ Е ЧОВЕК НА ИЗКУСТВОТО ЦЕНЕН В ЦЯЛ СВЯТ , А СИДЕРОВ Е ШИЗОФРЕНИК БИВШ КАНЦЕЛАРСКИ ПЛЪХ ,КОЙТО НЯМА С КАКВО ДА ИЗПЪКНЕ И СЕ ВЖИВЯВА В РОЛЯТА НА АНГЕЛ ПАЗИТЕЛ НА БЪЛГАЩИНАТА

2013.01.28 | 21:20

39
РАШИДОВ Е ЧОВЕК НА ИЗКУСТВОТО ЦЕНЕН В ЦЯЛ СВЯТ , А СИДЕРОВ Е ШИЗОФРЕНИК БИВШ КАНЦЕЛАРСКИ ПЛЪХ ,КОЙТО НЯМА С КАКВО ДА ИЗПЪКНЕ И СЕ ВЖИВЯВА В РОЛЯТА НА АНГЕЛ ПАЗИТЕЛ НА БЪЛГАРЩИНАТА

2015.11.23 | 17:37

41
Никой не отрича ,че е човек на изкуството.Но е и завършена мутра.Това е доста рядко съчетание,което пък поставя под въпрос таланта му.
Politichesko Lakatushene

2014.02.03 | 22:57

40
Волене,по-спокойно,кораба потъва бавно,не се блъскайте-има вода за всички !
Асанчо

2013.01.21 | 18:37

21
За късо време,след освобождението от Османско владичество,България прекара доста нац.катастрофи,предсавям си ако не беше това омразно присъствие,какви ли "възходи"щеше да има бъгарската държава?!

2013.01.24 | 21:47

38
Всички несгоди за българския народ са дошли от така наречената "ТЪРПИМОСТ", Асанчо! То не бе "етническа" , "политическа", "културна", "етическа" и каква ли още не! Не, не ви искам! Не ви искам "културата", "приятелството", "съседството", вашето двуличие ме отвращава! Необразовани скотове, развитието ви в човешката еволюция е сведена до "0". Махайте се ...
Бао

2013.01.21 | 18:36

17
Явно не си внимавал по история. Катастрофите са Балканската война - при която Сърбия не спазва обещанието за териториално разделение на новите територии и страните в съюза които виждат че Сърбия окупира територии обещани на България, но въпреки това подкрепят нея за да си откъснат още територии. Друга катастрофа 1-вата световна. България решава да се присаедини към Германия за да си ВЪРНЕ своите територии, отнети им от нашите приятелски и братски съседи. Губим войната благодарение на немците. Друга катастрофа е 2-рата световна. Присаединяваме се към Германия по 2 причина. 1-вата е неспособността да се отбраняваме при евентуална тяхна атака. 2-рата е да си ВЪРНЕМ нашите територии. Губим войната благодарение на кой? Точно така , на Германия. Друга катастрофа. СССР декларира война на България, без ясна причина но с извинението " Че ни избавя от Фашистките окупатори." Друга катастрофа. При разпределението на териториите от СССР и Съюзниците, решават на дадат България на Съветите. Не обичам да обвинявам други за нашите проблеми, но ако не бяха Сърбите, ако не беше тяхната алчност, ако бяха честни хора и си бяха спазили договора, България щеше да е богата страна. Всички войни са били главно за връщането на нашите територии. Ако не бяха те, нямаше да сме в губещите сили в 1-вата и 2-рата война. Затова я пак ми кажи, кой точно е виновен за сегашното ни положение?
Иван Димитров

2013.01.24 | 21:46

37
Браво на Волен! Атака единствена мисли за нацията си.
3,14

2013.01.24 | 21:46

36
Много му окъся паметта на Воленчо. Бързо забрави кой беше основен д.пелизец на ББ в началото на мандата. Нима Атака не помогна да бъде избран и този министър на културата. Защо някой не му покаже разпечатки от гласуването, че дори и самия Вежди, вместо отново да ни манипулират с джавкане...

2013.01.24 | 21:46

35
Волен ПРЕМИЕР!! Мисля, че е време да му дадем шанс.
666

2013.01.24 | 21:46

34
Браво! Волен Президент!!! Само той ще ни избави от мангустите!!!
hjkfd

2013.01.21 | 18:33

15
Абе хора, този урок го минавахме преди 4 години. Поради липса на материал за НС гласувахме за Воленчо. Той и тогава ги редеше/обещаваше все тия хубавите нещица. А какво изпълни като го вкарахме в пустия му парламент? Новините на турски си вървят по БНТ, Джамията си лае в центъра на София, циганите си вилнеят както си искат, а ние им храниме "дечицата" и т. н. и т. н. А влязъл в НС Воленчо се "устрои" като придворен д.упелизец. Сега преди изборите отново ни вади старите си обещания. Толкоз ли ни има за късопаметни? Дори и СКАТ вече взе да плюе, но там май останаха истинските националисти...
Пълна подкрепа за Волен!!!!

2013.01.18 | 18:34

4
Трябва да клонираме Волен Сидеров и да го направим президент, мимистър-председател, главен прокурор, председател на парламента и кмет на всеки град, само така би се оправила България!

2013.01.24 | 21:46

33
За момента начина за клониране е един - да му е...те майката. Дерзайте :)))
Сидеров Премиер

2013.01.18 | 18:28

3
Съгласен съм с теб !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини