Червените поискаха оставката на Мирослав Найденов

  • 18 януари 2013 11:04

  • 1138
  • 0
Червените поискаха оставката на Мирослав Найденов
©

От ПГ на Коалиция за България искат оставката на министъра на земеделието и храните Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на за „цялостно творчество”.

На брифинг в парламента народният представител Петър Курумбашев заяви, че думата „калинки” е тръгнала от Държавен фонд „Земеделие”.

„Искате ли да ви припомним за шефа на „Напоителни системи” Георги Харизанов, за двама бивши служители на министерството в областта на пиара, които с огромна мъка са изплащали офис от няколкостотин хиляди лева цели седем месеца, за нагласените търгове за дървопреработване и за това, което се случва с Корал, Несебър и Иракли? Този министър е емблема на управлението и това е последният министър, с който премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г би се разделил”, каза Курумбашев.

От парламентарната група ще внесат сигнал по случая с плажа „Корал” в Комисията за борба с корупцията по високите етажи на властта. „Искаме да се наложи мораториум върху 10 плажни ивици. Искаме този мораториум да не бъде внесен до края на съществуването на човечеството, а докогато Министерство на регионалното развитие и благоустройството успее да разчертае зона А и зона Б и докато министър Нона КараджоваНона Караджова Нона Караджова е министър на околната среда и водите в правителството на Бойко успее да обяви защитени територии. Ако продължи това упорство, следващият, който предстои да му бъде поискана оставката, е Нона Караджова”, каза депутатът.

Председателят на групата на БСП в Столичния общински съвет Жельо Бойчев припомни за ролята на Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на в борбата с безстопанствените кучета в София. „Ще предоставим на вниманието на комисията доклад за извършена проверка в „Екоравновесие”, възложен от кмета Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска за периода от 1 януари 2009 г. до април 2011 г.,” каза Бойчев. По думите му има данни за наемане на частен имот за приют на бездомните кучета на територията на Столична община.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1138 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини