Премиерът заминава за Австрия

  • 16 януари 2013 16:03

  • 964
  • 2
Премиерът заминава за Австрия
© Булфото

Министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г ще направи работно посещение в Австрия на 17 и 18 януари, съобщиха правителствената информационна служба.

Визитата е по покана на министър-председателя на федералната провинция Долна Австрия д-р Ервин Прьол. В рамките на посещението си премиерът Борисов ще проведе разговори с д-р Прьол, ще има среща с представители на Сдружението на австрийските индустриалци и ще посети изграждащия се в гр. Виенер Нойщат модерен лъчетерапевтичен център „МедАустрон”.

Срещите на министър-председателя ще позволят задълбочаване и разширяване на двустранното сътрудничество с Долна Австрия във всички области и особено в сферата на икономиката, инвестициите, иновациите и регионалното сътрудничество. Очаква се да бъдат обменени мнения и по европейските политики с акцент върху Стратегията на Европейския съюз за Дунавския регион.

В делегацията, водена от премиера Борисов, са министърът на икономиката, енергетиката и туризма Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: и посланикът ни в Австрия Елена Шекерлетова.

Последвайте канала на

964 2

Коментари 2

Добави коментар
ГеРБсП

2013.01.17 | 16:23

2
Тръгвай сине! Напред, и... късмет! Тук надежда за теб не остана. Скътах тези пари за билет и поплаках си малко зарана... Все си вярвах, че мойто момче в тоз несигурен свят ще сполучи. Но животът надолу тече и напомня помия за куче. Някой вече ни сложи черта. Като мъртви дори ни посече. Щом преминеш след тази врата - не се връщай тук никога вече. Даже вън да е тежко - ще знам, че синът ми със труд ще успее. Тук да прося за нас ме е срам, а оттатък - поне се живее. Малка пенсия имам. Уви! И за двама се никак не връзва. Тръгвай, моя любов, и върви, че сърце ми от болка измръзва. Ще намериш все нещо, нали? Армаган да изпратиш на време. Вересията свърши. Боли! Левче никой не ще да заеме. Тръгвай, сине, от тоз терминал! Колко други навън отлетяха... Не поглеждай баща си през жал! Тя, в сърцето, е родната стряха! Щом превърнаха родното в ад, то чистилище вънка поне е... Ти си силен и толкова млад, а на мен старостта ми тъмнее. И да пишеш... Ще чакам, до дни! Ето, виждам за теб самолета... Усмихни се, сине мой, усмихни на баща си душицата клета.. Ясен Ведрин
прос булгар

2013.01.17 | 07:14

1
Вземай дянкоff и се невръщайте

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини