Бивш шеф в "Уиз Еър" става зам.-министър на транспорта

  • 16 януари 2013 14:26

  • 3110
  • 2
Бивш шеф в "Уиз Еър" става зам.-министър на транспорта
©

Министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г освободи от длъжност заместник-министъра на транспорта, информационните технологии и съобщенията Камен Кичев, по негова молба, съобщиха от правителствената информационна служба.

Новият заместник-министър е Кристиан КръстевКристиан КръстевКристиан Кръстев е министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията от 12 март до. Той е роден на 9 юли 1976 година. Завършил е курс за ръководители на авиокомпании в Лондон, Международни икономически отношения и Икономика на индустрията в Университета за национално и световно стопанство - София. Владее английски и руски език. Бил е управител на „Флайинг Карго България” ООД; изпълнителен директор, член на СД на „Уиз Еър България Еърлайнс” ЕАД, директор на Изпълнителна агенция "Пристанищна администрация" и председател на съвета на директорите на „Летище Бургас” ЕАД.

От февруари 2003 до 2005 година Кръстев е и.д. директор на Дирекция корпоративно преструктуриране и капиталов пазар в Министерството на транспорта и съобщенията.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3110 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Поредната

2013.03.13 | 10:54

2
брадясала мутра. Ако не знаеш как трябва да изглеждаш, как ще бъдеш на такъв пост. Гринхорни, Калинки, брадясали мутри...това ни управлява...Падение отвсякъде и повсеместно...Ужас...
БАЙ ШИЛЕ

2013.01.16 | 17:26

1
Сега остава да напишете кой е баща му и коя е майка му и картинката ще е ясна !!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини