Кристиан Кръстев

Кристиан Кръстев

Кристиан Кръстев е министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията от 12 март до 29 май 2013 г.

 

Кристиан Кръстев е роден на 9 юли 1976 година. Завършил е Университета за национално и световно стопанство в София с бакалавърска степен по Икономика на индустрията и магистратура „Международни икономически отношения".

 

От 1998 г. до 2003 година е мениджър "Човешки ресурси" - дистанционна регулация във вестник „Време", Ямбол. В периода от февруари 2002 г. до август същата година е управител на „Фурнир Тетевен" ЕООД.

 

В периода април 2004 година до декември 2005 година е председател на Съвета на директорите на Летище Бургас.

 

От декември 2003 година до февруари 2005 година е изпълняващ длъжността директор на дирекция „Корпоративно преструктуриране и капиталов пазар" в транспортното министерство.

 

В периода от февруари до края на 2005 година е директор на дирекция „Административно, правно, финансово и стопанско обслужване" в ИА "Пристанищна администрация". След това в продължение на близо пет година е изпълнителен директор и член на Съвета на директорите на „Уиз еър България еърлайнс".

 

От декември 2009 г. до януари 2013 година е Председател на Съвета на директорите на Пристанище Варна, а от началото на 2011 в продължение на две години е управител на „Флайнг карго България".

 

През януари 2013 година Кръстев е назначен за заместник-министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията в кабинета на Бойко Борисов.

Новини

още

Галерии

още

Водещи

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?