Цветанов към Антон Кутев: Подавам ви ръка, за да не стоите на левия бряг!

  • 11 януари 2013 13:35

  • 1152
  • 3
Цветанов към Антон Кутев: Подавам ви ръка, за да не стоите на левия бряг!
©

Полицейските органи използват оръжие и сила, когато има правонарушител, който оказва съпротива, както и нападение над полицаи или държане на заложници. Това заяви вътрешният министър Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа в отговор на въпрос на Антон Кутев за операцията срещу Тодор Димов-Чакъра.

Тогава той беше убит след като се беше барикадирал и стреляше по полицаи. Срещу къщата бяха изстреляни 14 гранати. Европейският съд вече е решил, че това е използване на прекомерна сила. Операцията тогава беше ръководена лично от тогавашния главен секретар на МВР Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. От подобни случаи не трябва да се прави политика, а да се защитава живота и здравето на мирните граждани, както и на полицаите, каза Цветанов. Според Кутев обаче човекът, който дава заповед да се изстрелят 14 гранати може да бъде европейски политик. Самият Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г каза, че Чакъра се е самоубил с граната.

Въпросът е защо са били изстреляни 14 гранати, след като той вече се е самоубил, каза Кутев. Цветанов обаче го иронизира, като му припомни, че соченият за наркобос Христо Байков е спонсорирал БСП, а Барона въртеше нелегално казино в клуб на БСП. Аз се боря с организираната престъпност, а вие я защитавате. Затова ви подавам ръка, за да не стои на левия бряг, каза Цветанов.

Антон Кутев побесня и поиска лично обяснение. Аз не съм мафията, не аз имам имоти за 1 млн. лв.  и не съм имал фирма "Ипон", нито уговарям назначения на митничари каза социалистът. На излизане от залата, Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа в действителност му подаде ръка, но не се извини за думите си.

Последвайте канала на

Novini.bg
1152 3

Коментари 3

Добави коментар

2013.01.12 | 13:00

3
Тия от БСП-ДПС нямат милиони ,имат много по-вече!
ДО БОГ и в частност до ЯНЕ от САНДАНСКИ

2013.01.12 | 13:00

2
ЧУЙ МОЛБАТА МИ ГОСПОДИ И НАПРАВИ ГЛАСУВАНЕТО В БЪЛГАРИЯ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ,,освободи само пенсионерите, ромите и автобусите на съседни нам държави ,,. САМО ТАКА ЩЕ МОЖЕШ ДА СИ СЪБЕРЕШ ВЕРЕСИИТЕ И ДА НИ ДАДЕШ ВЯРА В БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ. ЗА ДА НЕ СЕ ГЛЕДАМЕ И ПИТАМЕ СЛЕД ИЗБОРИТЕ КОЙ МИ ПРЪДНА В ГАЩИТЕ. Тогава много хора, ще ходят с потни чела, без никога в живота си да са работили и ще си спомнят с умиление за ЦАНКОВ КАМЪК и как виртуозно присвоиха народните пари. АМИН
bronzi

2013.01.11 | 13:44

1
срещите за днес:1x2wins

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини