Отлагат Консултативния съвет за национална сигурност

  • 10 януари 2013 05:59

  • 661
  • 1
Отлагат Консултативния съвет за национална сигурност
©

Заседанието на Консултативния съвет за национална сигурност при президента няма да е на 17 януари, а на 5 февруари, съобщи "Стандарт", позовавайки се на информация от депутати.

Причината е, че МВР шефът Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, който е основен докладчик, на 17 януари трябва да е на сбирка на вътрешните министри в Ирландия, която в момента председателства ЕС.

Предстои през март да се обсъди влизането на България и Румъния в Шенген. Което Холандия спира заради липса на резултати в борбата с престъпността и корупцията, въпреки че двете държави са покрили техническите критерии.

КСНС ще е за кризата в Близкия изток и рисковете пред националната сигурност на България. В момента главният секретар на МВР Калин ГеоргиевКалин Георгиев Калин Георгиев е роден в Пловдив. Завършва руска филология в Пловдивския университет, шефовете на баретите Кирил Димов и на полицията Ангел Антонов са в Израел на среща с техните спецслужби за атентата в Сарафово от 18 юли м.г. Тогава камикадзе взриви на летището автобус, загинаха петима туристи и българският шофьор.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
661 1

Коментари 1

Добави коментар
Дядо Иван

2013.01.10 | 06:31

1
За каква национална сигурност говорим, когато тези, които ръководят съвета по национална сигурност работят за чужди интереси ?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини