Станишев: Сегашното управление е медицински случай

  • 08 януари 2013 13:57

  • 5297
  • 49
Станишев: Сегашното управление е медицински случай
©

Управлението на ГЕРБ е шизофренно, то е направо медицински случай. Трябва да накараме хората да сложат точка на управлението на ГЕРБ. Брат ми няма един квадратен метър на Черноморието. Цветанов, Борисов и Найденов са лъжци по природа. Това заяви пред журналисти лидерът на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.

Позицията на г-н Борисов,  с която даде на всички депутати указания да гласуват с "Не", е ясен знак, че ГЕРБ се обявиха против ядрената енергетика у нас. В политически смисъл очевидно Борисов търси сближение със Синята коалиция и с г-жа Кунева, която обяви бойкот на референдума. Много е странно как една партия, която се е обявила като партия на гражданите да не участва в най-гражданското  мероприятие като референдума. Това означава, че се търси коалиционна форма от страна на ГЕРБ.

Продължава скандалът за продадения парцел в Несебър, който представлява дюни. Първо, парцел с подобни размери не може да бъде намерен никъде. Пазарната му стойност е много на това, което е получила държавата. Тя е получила по 19 лева на квадрат, а не по 200 лева. Това е корупционната схема на ГЕРБ.  Платени са 1 млн.140 хил. лева, а стойността на имота с печалба е минимум 35 милиона лева. Комична е позицията на министър Цветанов, който заявява, че не е разбирал какъв е проблемът. Неговият кумец, г-н Бояджиев, е спечелил 20 млн. лева и изведнъж става водещ строител. Това е директен конфликт на интереси, тази близост между Цветанов и Бояджиев е наистина златна и не случайно му бе връчена награда "Златен гвоздей". Това е символ за ограбването на държавата от тази върхушка, категоричен е Станишев.

Попитан дали ще търсят политическа подкрепа за гласуването на референдума, Станишев заяви, че има заговор срещу ядрената енергетика в България и той не се учудва, че Костов заема такава позиция за ядрената енергетика. Цената, на която ще се продава тока от Белене ще е три пъти по-висока от тази на държавните централи. Лъсна и истинската позиция на г-н Борисов. Това означава няколко неща - че българите ще плащат непоносима цена на тока, второ - има реална опасност да изпаднем от клуба на ядрените държави и трето - да сме страна, в която няма високи технологии. ГЕРБ накрая си кацнаха на позицията. Ние  ще разчитаме на българските граждани, защото те извоюваха този референдум. Това е възможност хората да си кажат тежката дума. Разбира се, че сме водели и водим преговори. Ясно е кои са за и кои са против ядрената енергетика, заяви още лидерът на БСП.

Не изключваме внасяне на вот на недоверие през новия политически сезон. Най - голямото изпитание, което ни предстои е референдума след 27 януари - ще вземем решение дали да го внесем или не. Има върху какво да се замислим и да го формулираме и да го внесем. Що се отнася до приоритети ни част от тях са предстоящите парламентарни избори. Основната ни политическа задача е да ги спечелим. Силно се надявам през месец юли да сложим точка на управлението на ГЕРБ. Това заяви депутатът Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен. Той бе категоричен, че според тях е очевидно, че ГЕРБ гледа на Изборния кодекс като на последното средство да се задържат на власт и за това не желаят необходимите промени. Трябва да се избере председател на Конституционния съд, освен ако не бъде осуетен от ГЕРБ за пореден път, каза Найденов.

Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно заяви, че България е страна с висок политически риск, който се оценява от външните инвеститори.

Според Найденов СДС със сегашното си поведение се опитва да създаде някакво алиби на ГЕРБ. Няма по-естествено нещо от това едно общество да участва в референдума. Очаквам по-голямата част от мнозинството от хора да не участват и СДС се опитва да се пришие към тях, както й г-жа Кунева, коментира Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен. Той заяви, че е проява на шизофренно поведение на представители на институции като шефа на Народното събрание да участва в протеста в Банско за разширяването на ски пистите.

Станишев коментира, че имаме медицински случай на управление.

На въпрос кога ще бъде създадено правителството в сянка, Станишев заяви, че няма да каже имена, защото ще бъдат обстрелвани. В момента нашата първата политическа задача е да направим активна кампания, за да излязат хората на референдума и да изразят мнението си.

Твърдението, че моят брат участва в заменките в Несебър, е тотална лъжа. И Борисов, и Найденов, и Цветанов, които са се изказвали, са лъжци по природа. Брат ми е архитект и няма нито един квадратен метър на морето, заяви още Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.

Последвайте канала на

5297 49

Коментари 49

Добави коментар
Само БСП !!!

2013.01.14 | 12:03

49
Браво, Сергей ! Разказа им играта на гейберите !!!
гадове крадливи са всички!

2013.01.14 | 12:03

48
Всичките така са се омазали,ама така са се омазали,че ако се изкара всичко от 1989 до днес ще замирише чак до Европа.

2013.01.14 | 12:02

47
Всеки знае, че проблемите сега в държавата не са случайни. серго го знае най - добре. Можеше да краде по - малко.

2013.01.14 | 12:02

46
Бил съм на стачката срещу Луканов и на барикадите срещу Виденов. Сега ще ида да гласувам наказателно срещу най-големия тъпак, който е бил премиер на тая държава - Боко тиквата.
реален

2013.01.14 | 12:01

45
Борисов се оправдава с прословутата тройна коалиция 4 години вече, с повод и без повод. Очевидно е, че герб са пълен кадрови и политически провал. Сега далаверата лъсна съвсем и тя си е лично на Герб!
БЪЛГАРИН

2013.01.14 | 12:01

44
БРАТЯ БЪЛГАРИ, ПРЕДЛАГАМ ДА СЪБЕРЕМ ПОДПИСКА И В РЕФЕРЕНДУМА ДА СЕ ДОПЪЛНИ С ОЩЕ ЕДИН ВЪПРОС. ДА СЕ ГЛАСУВА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ОТ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ В БЪЛГАРИЯ. НА НЕ ГЛАСУВАЛИТЕ ДА СЕ НАЛОЖАТ СОЛЕНИ ГЛОБИ, КАТО ГЛОБИТЕ ДА НЕ ВАЖАТ ЗА ПЕНСИОНЕРИ И БЪЛГАРИТЕ ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ. САМО ТАКА ПРЕДИЗВИКАНИЯ ОТ БСП БЕЗСМИСЛЕН РЕФЕРЕНДУМ, КОЙТО ЦЕЛИ ЗАМАЗВАНЕ НА ДИРИТЕ ЗА ВЗЕТИТЕ ОТ ТЯХ КОМИСИОННИ ЗА АЕЦ БЕЛЕНЕ. САМО ТОГАВА ЩЕ ИМА ВЪЗМЕЗДИЕ ЗА СТРАДАНИЯТА НА БЪЛГАРИТЕ.

2013.01.14 | 12:00

43
ЧУЙ МОЛБАТА МИ ГОСПОДИ И НАПРАВИ ГЛАСУВАНЕТО В БЪЛГАРИЯ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ,,освободи само пенсионерите, ромите и автобусите на съседни нам държави ,,. САМО ТАКА ЩЕ МОЖЕШ ДА СИ СЪБЕРЕШ ВЕРЕСИИТЕ И ДА НИ ДАДЕШ ВЯРА В БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ. ЗА ДА НЕ СЕ ГЛЕДАМЕ И ПИТАМЕ СЛЕД ИЗБОРИТЕ КОЙ МИ ПРЪДНА В ГАЩИТЕ. Тогава много хора ще бъдат освидетелствани от квалифицирани медицински екипи и то за сметка на държавата. АМИН АМИН АМИН

2013.01.11 | 09:35

42
А,Вие господин Станишев сте честен и милеехте за бавно погубващият се български народ !
kolombo

2013.01.11 | 09:35

41
Станишев ли казва това........... ??? - Повече не коментирам този боядисан в червено лумпен!

2013.01.11 | 09:35

40
Всички знаем, че комунистите сте крадци. Само не казвай, че не сте вие, а е някой друг.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини