Румен Овчаров: След 15 г. токът от АЕЦ "Козлодуй" няма да ни стига

  • 06 януари 2013 18:09

  • 2105
  • 9
Румен Овчаров: След 15 г. токът от АЕЦ "Козлодуй" няма да ни стига
© Булфото

Няма как след 15 години страната ни да остане само с енергията, произвеждана от АЕЦ „Козлодуй”. Това каза в предаването „Всяка неделя” по Нова телевизия депутатът от БСП Румен ОвчаровРумен Овчаров Румен Овчаров е роден на 5 юли 1953 г. в Бургас. В периода 1979–1984 завършва висше образование в.

Той допълни още, че не е доволен от подготовката на референдума. Според него е странно защо тези, които са спрели проекта „Белене”, сега са "За" развитието на ядрената енергетика. „Докато бяхме на власт нямахме нужда от референдум. Ние произвеждаме евтина и безопасна електроенергия повече от 40 години и хората го знаят. Те искат да се развива ядрена енергетика”, допълни още Овчаров.

Според него една от спекулациите е, че е могло централата да бъде направена по времето на управлението на Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на и Тройната коалиция. По думите му 3 и 4 блок на "Козлодуй" са можели да работят още години и не е било необходимо да бъдат затваряни, за разлика от 1 и 2 блок, които е можело да експлоатираме още няколко години и да затворим.

„Надявам се че ще има хора, които ще излязат да гласуват на референдума”, сподели той. Според него българина трябва да се ядоса заради парите, изхарчени до момента за строителството на АЕЦ „Белене”, както и за цената на електроенергията, която всеки месец плаща.

„Една генна модификация, ако се модифицира 2 или 3 пъти, след това се изродява”. Така Овчаров отговори на въпрос дали има нужда от имунитет срещу заплахите на Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия,. Той допълни, че „когато те лаят помияри, не е необходимо да заставаш на четири крака”.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2105 9

Коментари 9

Добави коментар
13

2013.01.09 | 21:42

9
беше до 11 и 12 . само да питам колко милиарда сме загубили от тоя та го наричат "експерт". корумпиран от главата до петите
бивш българин

2013.01.07 | 18:42

1
Откъде тоя мръсен червен помияр, осран до ушите като лакома свиня, знае, какво ще е потреблението и производството на ток в България след 15 г.? Така ще е, нещастни сънародници, защото ПРЕСТЪПНИКЪТ Овчаров трябваше отдавна, ЗАЕДНО със Станишев, да e в затвора, ЗАЩОТО ПРИ РЕДОВЕН ДОГОВОР С МНОГО ПО НИСКА ЦЕНА НА ГАЗА ОТ РУСИЯ ПОЗВОЛИХА НА ПУТИН ДА ГО ПРОМЕНИ И КАТО ВДИГНАХА ЦЕНАТА НА ГАЗА, ВДИГНАХА И ТАЗИ НА ТОКА. А СЛЕД ТОВА, ОПРЕДЕЛИХА, ЗА СВОИТЕ ЧЕРВЕНИ ГАДОВЕ-"ПРОИЗВОДИТЕЛИ", КОСМИЧЕСКА ЦЕНА НА ТОКА ОТ ВОДА, ВЯТЪР, и СЛЪНЦЕ. СЕГА ВИ ЛЪЖАТ, ЧЕ БЕЗ ТОК ОТ НОВА АЕЦ, ЩЕ УМРЕТЕ. А ИСТИНАТА Е, ЧЕ ТОЧНО НОВА АЕЦ ЩЕ НИ ЗАГРОБИ ИКОНОМИЧЕСКИ, А ВЪЗМОЖНОСТТА ДА АВАРИРА Е СЪВСЕМ РЕАЛНА. ТАКА ЧЕ, ПОНЕ ЕДИН ПЪТ В ЖИВОТА МИСЛЕТЕ С ГЛАВИТЕ СИ И НЕ СЛУШАЙТЕ ЛЪЖИТЕ НА ЧЕРВЕНИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ.
магколева

2013.01.09 | 21:42

8
Ако трябва някой да говори за ядрена енергетика уважаеми,то това е точно Румен Овчаров!Недей да пишеш и съскаш злобно из форумите,защото ставаш за смях!Запознай се първо с фактите и после пиши!:)
lele

2013.01.09 | 21:42

7
Ще ти аварира главата на теб, малоумно зелено човече. Като си бивш българин не пиши за България. Лайно нещастно.
ДО БОГ

2013.01.09 | 15:11

6
ЧУЙ МОЛБАТА МИ ГОСПОДИ И НАПРАВИ ГЛАСУВАНЕТО В БЪЛГАРИЯ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО. САМО ТАКА ЩЕ МОЖЕШ ДА СИ СЪБЕРЕШ ВЕРЕСИИТЕ И ДА НИ ДАДЕШ ВЯРА В БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ. И ДА НЕ СЕ НАЛАГА ДА СЕ ГЛЕДАМЕ И ПИТАМЕ КОЙ МИ ПРЪДНА В ГАЩИТЕ. АМИН.
Бисмарк

2013.01.09 | 00:08

5
След 15 години,няма да има и българия (нарочно с малки букви,тоя кенеф не заслужава за главна буква)
iwan grozni

2013.01.09 | 00:07

4
Ех,гражданино БИСМАРК,къде ще живеят децата ви ако не в България!? Или антинародната пропаганда на ГЕРБ ви е застигнала с пълна сила!? Лесно е да избягаш,трудно е да промениш това,заради което бягаш!!!
IWAN GROZNI

2013.01.09 | 00:07

3
Не делете народа на червен или на кафявозелен!Референдума,за който Руменчо има огромна заслуга е начин за сплотяване на българите,не се подавайте на провокациите на ГЕРБ и техните протежета,които по цял ден си чешат езиците из нета и медиите...
Янев

2013.01.07 | 19:07

2
Руменчоoo- освен червен олигарх с крадените от бълг.народ пари станал и врачка май! Хората не знаят утре кво ще стане , а краставото червено псе знае дали ще ни стига тока след 15 год.? Смешно нали - тия ояли се комунисти са за затвора всички - целия проблем с България дойде от поробването й от червените крастави кучета след 44 - всичке комуняги на въжето!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини