Партията на Кунева отказа участие в комисията за дюните

  • 04 януари 2013 17:16

  • 939
  • 0
Партията на Кунева отказа участие в комисията за дюните
©

"Движение България на гражданите“ няма да приеме поканата на министър Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на да участва в комисията, която ще разследва скандала с дюните. Причината е, че това ще бъде симулация на разследване, каза Тома Биков – член на Националния съвет на партията.

Коментарът му беше по повод на поканата на земеделския министър към БСП и Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 да се включат в комисиите, които ще проверяват случая.

"Разчитам на представителството лично на г-жа Йотова, която е много активна в последните дни, и очевидно е много заинтересувана. Виждам, че г-жа Кунева и нейната партия също са коментирали казуса. Сещайки се, че тя беше също част от управлението на Тройната коалиция, първо – като министър, след това, като еврокомисар – тя също сигурно знае доста за това как са се вършили тези безобразия в годините 2007 – 2008", каза Найденов по-рано.

Според Биков обаче земеделският министър няма как да разследва обективно корупционна сделка, от която самият той е част. Затова той смята, че Найденов трябва да бъде отстранен от длъжност и да не пречи на разследването.

Освен това е добре прокуратурата и МВР незабавно да проверят къде се намират тези 3,5 млн. лева, които лицето Димитър Петров, каза още Биков. Според него Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г не трябва да защитава престъпните действията на министъра си, защото така се пораждат съмения, че и той е част от тази схема.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
939 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини