БСП: Нямаме интерес България да получи още един критичен междинен доклад

  • 03 януари 2013 09:28

  • 1053
  • 3
БСП: Нямаме интерес България да получи още един критичен междинен доклад
©

Червени евродепутати обявиха в края на миналата година, че ще изпратят писмо до еврокомисаря по правосъдието Вивиан Рединг, Еврокомисията, Съвета на Европа и Венецианската комисия, след като работата по промените в Изборния кодекс завърши със скандал.

До края на януари у нас ще има и две срещи на посланиците на европейските държави с българските народни представители.

"Ние вече не вярваме, че България може да проведе нормални избори и ще направим всичко възможно да избегнем фалшификации, каквито имаше през 2011-а година", каза в „Преди всички“ по БНР евродепутатът от групата на европейските социалисти Илияна Йотова.

"Отиването на Изборния кодекс във фризера е по вина на управляващите. Все някой им пречи на ГЕРБ. Ние като Социалистическа партия нямаме интерес България да получи още един много критичен междинен доклад. Смятаме, че има време това да се предотврати. Ще искаме среща с комисар Рединг. Ще сезираме европейските институции и тогава управляващите ще трябва да реагират", заяви Йотова.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1053 3

Коментари 3

Добави коментар
ДО БОГ

2013.01.12 | 10:34

3
ЧУЙ МОЛБАТА МИ ГОСПОДИ И НАПРАВИ ГЛАСУВАНЕТО В БЪЛГАРИЯ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ,,освободи само пенсионерите, ромите и автобусите на съседни нам държави ,,. САМО ТАКА ЩЕ МОЖЕШ ДА СИ СЪБЕРЕШ ВЕРЕСИИТЕ И ДА НИ ДАДЕШ ВЯРА В БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ. ЗА ДА НЕ СЕ ГЛЕДАМЕ И ПИТАМЕ СЛЕД ИЗБОРИТЕ КОЙ МИ ПРЪДНА В ГАЩИТЕ. Тогава дори старите моми няма да се нтересуват от политика а ще раждат деца. И ще решим демографския проблем. Да се свети името ти АМИН.

2013.01.04 | 17:51

2
Точно комунистите ли нямате интерес от съсипана държава? Ами за какво живеете ако не е да окрадете и съсипете държавата
Марин Трендафилов

2013.01.04 | 17:51

1
Въобще не трябва да се допуска ГЕРБ повече да съсипва БЪЛГАРИЯ. Дори е време за предсрочни избори и не трябва да се дава ВТОРИ мандат на ГЕРБ.......

Добави коментар

Водещи новини